Un copil protejat devine superou

4 august 2020, 17:38

Hygienium Kids
Copiilor le place sa se murdareasca si, ca parinti, trebuie sa ii invatam sa iubeasca in egala masura si igiena. Cei mici sunt de cele mai multe ori foarte sociabili si isi doresc sa interactioneze cu copii de varsta lor sau cu adulti, insa acest lucru nu este chiar indicat in timpul pandemiei. Marea provocare a parintilor in aceasta perioada este sa ii invete cum sa procedeze si sa respecte cu sfintenie regulile de igiena si de distantare necesare pentru a fi in siguranta, iar cei de la Hygienium le vin in ajutor.

In ultimele luni cei mici au avut, poate, cel mai mult de suferit pentru ca nu s-au mai putut misca in voie, prin toate locurile in care obisnuiau sa se joace, dar si pentru ca nu au mai putut socializa cu colegii si prietenii. Scolile si gradinitele s-au inchis inca din luna martie si se spera ca in toamna cursurile se vor relua normal. Timp suficient pentru ca cei mici sa invete cum sa se protejeze cand mama si tata nu sunt prin preajma, ati spune; insa ce inseamna toate acestea pentru niste pui de om care vor doar sa exploreze lumea impreuna cu prietenii lor, sa se joace, sa socializeze.

Un copil protejat devine, insa, supererou cu ajutorul produselor din gama Hygienium Kids si poate lupta, astfel, impotriva virusului care a facut ravagii in intreaga lume. Parteneri ii vor fi supereroii din Justice League - Superman, Batman, Wonder Woman - prezenti pe ambalajele gelurilor de dus sau ale servetelelor umede. Acestea din urma nu trebuie sa le lipseasca niciodata din ghiozdan, la fel ca gelul igienizant Hygienium Kids.

Hygienium Kids

Gelul igienizant va ajuta copilul sa ramana curat pe maini atunci cand nu are acces la apa si sapun; acesta contine 50% alcool, intr-o formula special conceputa pentru a tine bacteriile la distanta de cei mici si pentru a avea, totodata, un parfum placut, care sa nu deranjeze.

Masca de protectie este obligatorie in tot mai multe spatii, in unele locuri chiar si in aer liber, insa pentru cei mici purtarea acesteia poate fi o corvoada. Exista, insa, o solutie: vizierele Hygienium.

Hygienium Kids

Cu un design vesel, menit sa atraga atentia celor mici si sa ii tenteze, vizierele ii vor face pe copii sa se simta supereroi in lupta cu coronavirusul care ne-a dat tuturor viata peste cap si sa ii responsabilizeze.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o perioada destul de tensionata, si asta ar putea duce la neintelegeri in relatia cu prietenii de joaca. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gasesti o solutie de compromis!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Isaac Newton este celebru pentru principiile fundamentale ale mecanicii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un elev ia nota 3 la filosofie.
-Domn prof.daca va pun o intrebare si nu stiti sa raspundeti imi mariti nota?
-Da.
-ce este ilogic si legal,logic si ilegal,si ilogic si ilegal?
-Nu stiu.
-Ilogic si legal este ca dvs. aveti 44 ani;ilegal dar logic este ca am 21 ani si sunt amantul sotiei dvs;ilegal si ilogic este ca dvs.ii mariti nota amantului sotiei dvs.

› vrei mai mult