Turner anunta doua noi productii, "Dorothy si Vrajitorul din Oz" si "Curse trasnite" la Boomerang

22 martie 2017, 12:21

Serialele produse de Warner Bros. Animation, "Dorothy si Vrajitorul din Oz" si "Curse trasnite" vor fi difuzate la Boomerang incepand cu luna iunie

 

Turner International a dezvaluit astazi detalii cu privire la doua productii realizate de WB Animation, “Dorothy si Vrajitorul din Oz” si “Curse Trasnite”. Serialele se vor alatura animatiilor clasice si contemporane ale Boomerang incepand cu luna iunie a acestui an.

 

“Dorothy si Vrajitorul din Oz” este o comedie bazata pe opera lui L. Frank Baum, a carei actiune se petrece dupa momentul în care Dorothy si prietenii sai au învins-o pe vrajitoarea de la Apus. Urmand povestea originala, Dorothy a fost numita Printesa Orasului de Smarald. Fiind nascuta sa fie printesa, Dorothy îsi îndeplineste cu succes îndatoririle regale, dand dovada de entuziasm, curaj si fermitate.

 Dorothy si Vrajitorul din Oz

 

Dorothy trebuie sa dea dovada si de multa responsabilitate, deoarece Oz este destul de haotic. Tinutul este populat de vrajitori si vrajitoare, Maimute Zburatoare si de o întreaga menajerie de creaturi mistice.

Cel mai adesea, magia cade pe maini nepotrivite, acesta fiind momentul în care Dorothy isi face aparitia. În rolul ei de Printesa, Dorothy se simte responsabila sa tina în frau haosul din jur. Acest lucru nu este întotdeauna usor de facut, pentru ca o greseala facuta în Oz aduce dupa sine o vrajitoare rea.

 

Apoi, chemand toti concurentii înapoi pe circuit, versiunea noua a serialului clasic de la Hanna-Barbera, "Curse Trasnite", îi readuce în cursa pe toti automobilistii trasniti, alaturi de masinile lor la fel de trasnite. Penelope Pitstop în Pussycat Compact este o frumoasa sudista, o concurenta formidabila datorita sarmului si inteligentei sale. Cel mai bun prieten al ei este Peter Perfect in Turbo Terrific, un concurent cu o inima mare si un ego mai mare, care este intotdeauna condus de atitudinea sa pozitiva.

 

Alaturi de ei, revin Dick Dastardly și complicele sau, Muttley, împreuna cu Tiny si Bella.

 

Pe langa chipurile familiare, serialul va aduce o intreaga suita de noi concurenti, gata sa ia pista cu asalt.

 

 Curse Trasnite

 

Patricia Hidalgo, Chief Content Officer, EMEA Kids & International Kids Strategy, Turner, a spus: "Introducerea acestor seriale atat de cunoscute este foarte bine pozitionata în timp, facand parte din strategia noastra de a consolida pozitia Boomerang ca al doilea canal pilot dupa Cartoon Network, un brand puternic pentru copii si familie. Ambele seriale oglindesc foarte bine valorile Boomerang si avem convingerea ca noile productii vor fi foarte îndragite."

 

"Dorothy si Vrajitorul din Oz" și "Curse trasnite" se alatura portofoliului Boomerang de seriale amuzante, potrivite pentru intreaga familie, printre care se numara productiile WB Animation: "Tom si Jerry", "Fii tare, Scooby-Doo!", "Draculas, vampirul iepuras" si "Looney Tunes", dar si productiile originale Boomerang, cum ar fi: "Grizzy si lemingii" si "Mr Bean".

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Tigrul bengalez este simbolul national al Indiei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Zice Bula catre Strula:
-Mah, soacra-mea e ca ziarul.
-De ce, stie atat de multe informatii?
-Ei pe naiba, dar apare in fiecare zi!

› vrei mai mult