Totul despre avioane - o carte jucausa cu ferestre surpriza la interior

2 noiembrie 2015, 12:11

Cartea “Totul despre avioane”  raspunde unor intrebari normale  copiilor care nu au avut inca ocazia sa zboare cu avionul. Ce se intampla in sala de plecare de la aeroport? Unde se duc bagajele? Ce se intampla chiar inainte de decolare, si cel mai important, cum poate zbura un avion? Ilustratii foarte detaliate explica  cele mai importante lucruri de retinut despre avioane si transportul aerian.
Totul despre avioane - o carte jucausa cu ferestre surpriza la interiorCartea “Totul despre avioane” publicata de Media Service Zawada Publishing www.msz.ro este cartonata atat la exterior, cat si la interior. In plus, pe fiecare pagina exista ferestre de carton care ascund alte imagini sau texte interesante. Aceasta carte este precum o jucarie sofisticata de care nu te plictisesti niciodata.
Cartea “Totul despre avioane”Cartea “Totul despre avioane”  face parte dintr-o serie mai ampla numita „De ce? De ce? De ce?” care iese in evidenta prin felul sau jucaus, ispititor de a transmite informatiile pe care copiii doresc sa le stie. Centrata pe intrebari normale varstei, titlurile din seria „De ce?De ce? De ce” exploreaza subiecte de mare interes pentru copii mici.  Cartea de fata „Totul despre avioane”  isi propune sa raspunda  intrebarilor pe care copiii le pun despre avioane, prin intermediul unor elemente interactive, ilustratii amanuntite si texte adecvate varstei. Deoarece ilustratii pline de viata transmit atat de mult, cartea retine interesul copiilor chiar si fara un adult  pentru a citi textele clare.

Cartea  “Totul despre avioane”  este ideala pentru prescolari si scolarii mici de 4 -7 ani.

Cartea  “Totul despre avioane”  poate fi gasita la standurile de presa Inmedio, librariile Carturesti  sau poate fi  comandata de pe www.msz.ro/comanda sau scriind la editor@mszp.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Este o zi minunata pentru tine chiar daca este posibil sa mai primesti si o veste proasta. Azi vei vedea doar partea plina a paharului, asa cum spune o vorba din batrani.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pisicile au 32 de muschi in fiecare ureche.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Psihiatrul intreaba.
-Au mai existat in familia dumneavoastra cazuri cu boli mintale?
-Da, acum trei ani sora mea a refuzat sa se casatoreasca cu un american miliardar...

› vrei mai mult