Torturi la comanda cu design spectaculos

15 noiembrie 2019, 14:54

torturi la comanda

eTorturi este locul din online in care poti gasi torturi si prajituri cu gust de acasa, preferat de cei care stiu ca produsele dulci trebuie sa fie caracterizate de cel putin urmatoarele aspecte: sunt folosite ingrediente 100% naturale, au un gust divin si arata spectaculos. Altfel spus,
eTorturi.ro este un loc atractiv pentru toti cei care cauta livrari de la o cofetarie din Bucuresti.

Cu mii de torturi la comanda oferite inclusiv celor mai pretentiosi clienti si mii de kilograme de prajituri de casa asezate pe mesele celor mai sofisticate evenimente sau servite in timpul unui pranz de familie, eTorturi a ajuns in topul cofetariilor bucurestene. De astfel, atunci cand clientii sunt in centrul atentiei si li se ofera cele mai bune produse, succesul afacerii vine intr-un mod natural.

Tipuri de torturi la comanda potrivit de comandat in functie de eveniment

Din dorinta de a fi aproape de clientii care prefera ca indiferent de eveniment sa aseze pe mese torturi la comanda, cofetari cu experienta relevanta in acest domeniu, pregatesc adevarate opere de arta, personalizate in functie de tema petrecerii.

Torturile pentru copii, de exemplu, au un design care sa le obtina interesul. Poza copilului poate fi elementul central de decor, insa la fel de bine se poate alege un personaj din filmul animat preferat de cel mic. Pe de alta parte copiii mai mari si adolescentii se vor bucura sa vada ca pe tort se afla un element legat de hobby-ul preferat – o minge de fotbal, o racheta de tenis sau un aparat foto.

Daca torturile pentru copii sunt comandate, de regula, pentru aniversari sau sarbatorirea unei reusite, cele pentru adulti includ pe langa aceste motive logodna, nunta, evenimentele corporate si, da, botezul – in ideea in care bebelusul nu se poate bucura la vederea acestuia si nu-i poate admira designul spectaculos, fiind prea mic.

Pentru aniversari, adultii prefera torturi la comanda care transmit ceva din pasiunile pe care le au sau cu elemente legate de job – instrumente muzicale, dispozitive pe care le indragesc, uniforme, sporturi. In mod evident, dimensiunea unui eveniment dispune si proportiile unui tort. Cu cat mai multi invitati, cu atat mai mare tortul.

Pe de alta parte, personalizarea unui tort de nunta poate varia spectaculos, de la flori naturale, inimioare, la motive traditionale si pana la tipul clasic deja, cu mire si mireasa. In mod similar si personalizarea tortului de botez pe care este potrivit sa se aseze ingerasi, bebelusi sau flori pastelate.

Nu in ultimul rand, un tort comandat pentru un eveniment corporate este potrivit sa contina elemente in armonie cu activitatea firmei sau cu ocazia celebrata: 5 ani de la infiintare – o diploma de merit, un imobil daca petrecerea este organizata de catre un dezvoltator imobiliar. Bineinteles, exemplele pot continua in aceeasi idee.

Dincolo de aspectul impecabil al torturilor si de creativitatea cofetarilor, toate produsele oferite de cofetarie au un gust care da dependenta. De fapt, aceasta este ideea: orice client multumit, se va intoarce!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Daca nu ai mai multa grija de sanatatea ta, s-ar putea ca problemele sa apara curand. Acorda mai multa atentie alimentatiei si nu uita sa faci sport! Nu mai lasa pe maine ce poti face azi!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Nu toate capusele transmit boli daca esti muscat, doar anumite specii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un betiv intra intr-o biserica catolica si se duce direct la confesare. Intra in cabina si nu zice nimc. Popa, nedumerit, isi drege vocea incercand sa-i atraga atentia omului. Asta nimic. Dupa un timp, bate popa de 3 ori in peretele despartitor, la care betivul raspunde:
- N-are rost sa bati, nici eu nu mai am hartie.

› vrei mai mult