Targ de vara pentru copii si parinti

22 mai 2012, 09:34

Trei zile de sarbatoare pentru copii la Palat!
Asociatia CONIL in parteneriat cu Reteaua Trusa pentru Parinti va invita sa participati in perioada 25-27 mai 2012 la Targul “KID`S SUMMER FAIR” care va avea loc la Palatul National al Copiilor din Bucuresti.

KID`S SUMMER FAIR este o premiera care cuprinde toate ofertele verii si “de vara” pentru copii si parinti chiar inainte de 1 iunie si de vacanta.
Pe parcursul celor trei zile, va veti intalni cu reprezentantii firmelor care produc sau comercializeaza produse pentru copii si adolescenti: jucarii, imbracaminte si incaltaminte, echipamente sportive si carti si cu reprezentantii firmelor care ofera servicii pentru copii si adolescenti: scoli, gradinite si cluburi, agentii de turism, locuri de joaca pentru copii, ofertanti de tabere scolare, centre de limbi straine, ofertanti de servicii financiar-bancare, cabinete de medicina si de psihologie, etc. Pentru o intalnire cat mai eficienta intre expozanti si vizitatori, organizatorii vor amenaja locuri in care copiii si parintii pot beneficia de sprijinul consilierului in alegerea activitatii, precum si spatii pentru demostratiile artistice si sportive.

Targul  se desfasoara in  paralel cu cea de-a V-a editie a CONILFEST, Festivalul  Gradinitelor, Scolilor si Cluburilor din Bucuresti,  care va avea loc in sala mare a Palatului Copiilor, in zilele de 26 si 27 mai 2012. Evenimentul va reuni pe scena un numar de peste 1500 copii foarte talentati, din peste 30 de institutii din Bucuresti si din imprejurimi.

Intrarea este libera.

Pentru orice informatii ne gasiti pe coordonatele de mai jos:
Tel. 0720.206.636
evenimente@asociatiaconil.ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Desi se crede ca in cocoasa camila isi pastreaza apa, acest lucru este fals. Cocoasa ii foloseste pentru a stoca energie pentru momentele in care nu gaseste mancare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ion si Gheorghe stau in carciuma satului...
ION
- Ba, Gheorghe, am probleme cu gandacii, nu stiu ce sa ma fac?!
GHEORGHE
- Pai fa ca mine!...
-Cum?
-Cheama-l pe seful gandacilor si il trimiti sa atace bucataria vecina. Asa am scapat eu de gandaci!
Se duce Ion acasa si il cheama pe seful gandacilor...
-Iti ordon sa ataci bucataria vecina!
SEFUL GANDACILOR
- Da, sa traiti domnule general!!!!!
A doua zi Ion observa ca nu mai avea gandaci, a treia la fel, pana cand intr-o noapte este trezit de seful gandacilor...
SEFUL GANDACILOR
-Sa traiti domnule general! Am dus la indeplinire ordinul, am atacat bucataria vecina...si am adus 10.000 de prizonieri!!!!!!

› vrei mai mult