Surprize noi in editiile de ianuarie PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

17 ianuarie 2017, 10:37

A aparut editia #4 din Terra Magazin (dosar HIDROGRAFIA – Explorarea abisurilor) -disponibila din 9 ianuarie 2017! Inculde Subiecte model si barem pentru Mica olimpiada de Geografie – Terra. Castiga un super telefon inteligent Allview la concursul editiei! Abonamente la 021.337.37.37. Super cadou: Atlas zoologic scolar (editie de lux, cartonata). Rasfoieste online pagini din revista pe pagina noastra facebook! Pentru a fi la curent cu nouatile din lumea stiintei, te invitam sa vizitezi si sa interactionezi cu pagina noastra facebook /Terra Magazin (prin like, comentarii, distribuiri postari).

TERRA MAGAZIN din ianuarie 2017 

A aparut volumul #4 (din seria de 9) PIPO (proiectul Bucuriile iernii) - disponibil din 9 ianuarie 2017! Conform curriculumului pentru educatie timpurie! Tema curriculara: Cand, cum si de ce se întampla?Cuprinde subtemele saptamanale: Fulgii albi încep sa cearna, Cu manusi si cu fular, am pornit la joaca afara! (Omul si natura), Iarna în padure (Animale si plante iarna) si proiectele speciale: 24 ianuarie- Mica unire si Magia iernii (Evaluare sumativa semestriala) Super cadou – Titirez cu luminite Planificarea zilnica si descrierea proiectului poate fi descarcata gratuit pe www.pipo.ro. Abonamente la 021.337.37.37. Pentru a primi constant mai multe planse si noutati, te invitam sa vizitezi si sa interactionezi cu pagina noastra facebook /PIPO – Lumea generatiei pre pentru (like, comentarii, distribuiri postari). Rasfoieste online pagini din revista pe pagina noastra facebook!

 PIPO din ianaurie 2017

A aparut volumul #4 (din seria de 9) mini-antologii DOXI (Clubul de lectura) pentru ciclul primar- disponibil în scoli din 9 ianuarie 2017! In volumul #4 te asteptam cu lecturi, fise si jocuri despre Luna lui Gerar, Aniversari pe mapamond – Canada, Ziua poetului national Mihai Eminescu, 24 ianuarie – Unirea Principatelor Romane. Ai un super cadou – un Atlas zoologic scolar (editie de lux, cartonata)! Afla mai multe pe www.doxi.ro si la 021.337.37.37.

DOXI din ianuarie 2017

Pentru a primi constant ma multe planse si noutati de la Doxi, te invitam sa vizitezi si sa interactionezi cu pagina noastra facebook /Doxi (like, comentarii, distribuiri postari). Rasfoieste online pagini din revista pe pagina noastra facebook!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In 1947 s-a tiparit bancnota de 5.000.000 lei, cea mai mare valoare nominala emisa in Romania.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cica un popa zbura cu avionul. Cheama stuardeza si-i zice: un wiski, te rog !
Dupa un moment de gindire o intreaba :
- La ce inaltime zburam acum ?
- La 16.000m alt.
- Hm, prea aproape sunt de sefu'. Adu-mi un ceai.

› vrei mai mult