Cultura generala

Omul este capabil sa distinga 10.000.000 de nuante, dar nu poate vedea lumina ultravioleta.

› vrei mai mult

Surprize noi in editiile de februarie PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

10 februarie 2017, 10:33 | afisari: 260

 A aparut editia #5 din Terra Magazin (dosar FAUNA SI FLORA – ATACUL FELINELOR) - disponibila din 13 februarie 2017! Inculde Subiecte model si barem pentru Olimpiada de Geografie. Castiga un super telefon inteligent Allview la concursul editiei! Abonamente la 021.337.37.37. Super cadou: Atlas scolar: Corpul uman (editie de lux, cartonata). Rasfoieste online pagini din revista pe pagina noastra facebook! Pentru a fi la curent cu nouatile din lumea stiintei, te invitam sa vizitezi si sa interactionezi cu pagina noastra facebook /Terra Magazin (prin like, comentarii, distribuiri postari).

TERRA MAGAZIN din februarie 2017

 

A aparut volumul #5 (din seria de 9) PIPO (proiectul Cea mai frumoasa meserie) - disponibil din 13 februarie 2017! Conform curriculumului pentru educatie timpurie! Tema curriculara: Ce si cum vreau sa fiu?Cuprinde subtemele saptamanale: Meserii de ieri si de azi, Cand voi fi mare, ce voi fi oare? si proiectele speciale: 1 Martie- Buchet de sentimente pentru mama, Proiect special – 1 martie- Ziua Ion Creanga Super cadou – Trusa de doctor Planificarea zilnica si descrierea proiectului poate fi descarcata gratuit pe www.pipo.ro. Abonamente la 021.337.37.37. Pentru a primi constant mai multe planse si noutati, te invitam sa vizitezi si sa interactionezi cu pagina noastra facebook /PIPO – Lumea generatiei pre pentru (like, comentarii, distribuiri postari). Rasfoieste online pagini din revista pe pagina noastra facebook!

 

PIPO din februarie 2017

 

 A aparut volumul #5 (din seria de 9) mini-antologii DOXI (Clubul de lectura) pentru ciclul primar- disponibil in scoli din 13 februarie 2017! in volumul #5 te asteptam cu lecturi, fise si jocuri despre Ziua Mondiala a vietii salbatice, Ziua Mondiala a Radioului, Ziua Mondiala a Dreptatii Sociale, Ziua Mondiala a Cercetasiei, Ziua Internationala a Limbii Materne, Ziua Internationala a Femeii. Ai un super cadou – un Atlas botanic scolar (editie de lux, cartonata)! Afla mai multe pe www.doxi.ro si la 021.337.37.37. Pentru a primi constant noutati de la Doxi, te invitam sa vizitezi si sa interactionezi cu pagina noastra facebook /Doxi (like, comentarii, distribuiri postari). Rasfoieste online pagini din revista pe pagina noastra facebook! 

DOXI din februarie 2017

 

 

inapoi la stiri Clopotel

AI ceva de spus? Scrie un comentariu!


Trebuie sa fii logat pentru a putea adauga comentarii

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK