Cultura generala

Arborele-butoi si-a primit denumirea datorita infatisarii sale. In trunchiul sau, care are aceasta forma curioasa, inmagazineaza apa pentru zilele secetoase. Acest lucru este necesar, deoarece acest arbore se intilneste in regiunile desertice.

› vrei mai mult

Surprize noi in editiile de aprilie PIPO, DOXI si TERRA MAGAZIN!

29 martie 2017, 17:06 | afisari: 541

 Super cadou: Atlas Istoric Scolar (editie de lux, cartonata), exclusiv prin proietul Clubul de stiinte Terra impreuna cu ediția #7 (din seria de 9) Terra Magazin - disponibilã din 27 martie 2017! Terra Magazin inculde texte pe baza carora se vor formula subiectele pentru etapa online nationala a Concursului Lumea pe care o descoperi, editia a VI-a, 2017, inclus in CAER 2017 al MEN la pozitia 119. Castiga un super telefon inteligent Allview la concursul editiei! Abonamente la 021.337.37.37. Rasfoieste online pagini din revista pe pagina noastra facebook! Pentru a fi la curent cu nouatile din lumea stiintei, te invitam sa vizitezi și sa interactionezi cu pagina noastrã facebook /Terra Magazin (prin like, comentarii, distribuiri postari).

TERRA MAGAZIN din aprilie 2017 

A aparut volumul #7 (din seria de 9) carti PIPO - disponibil din 27 martie 2017! Conform curriculumului pentru educatie timpurie! SUPER CADOU: OU magic cu surpriza (oul poate fi utilizat pentru a realiza inclusiv un mulaj de ou din ipsos, pentru a fi decorat de Paste). Planificarea zilnica si descrierea proiectului poate fi descarcata GRATUIT pe www.pipo.ro. Abonamente la 021.337.37.37. Pentru a primi constant mai multe planse si noutati, te invitam sa vizitezi pagina noastrã facebook /PIPO – Lumea generatiei pre si sa interactionezi cu noi (comentarii, like etc). Rasfoieste online pagini din revista pe pagina noastra facebook!

PIPO din aprilie 2017

 

A aparut volumul #7 (din seria de 9) mini-antologii DOXI (Clubul de lecturã) pentru ciclul primar- disponibil în școli din 27 martie 2017! SUPER CADOU: OU magic cu surpriza (oul poate fi utilizat pentru a realiza inclusiv un mulaj de ou din ipsos, pentru a fi decorat de Paste). Afla mai multe pe www.doxi.ro si la 021.337.37.37. Pentru a primi constant noutati de la Doxi, te invitam sa vizitezi și sã interactionezi cu pagina noastrã facebook /Doxi (like, comentarii, distribuiri postari). Rasfoieste online pagini din revista pe pagina noastra facebook!

 DOXI din aprilie 2017

inapoi la stiri Clopotel

AI ceva de spus? Scrie un comentariu!


Trebuie sa fii logat pentru a putea adauga comentarii

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii aici OK