SuperEroii nostri vs supereroii lor

19 noiembrie 2012, 17:48

In ziua de astazi, toata lumea este innebunita dupa Spiderman, Batman si Superman. Putini dintre voi stiu insa ca romanii au si ei supereroi, ba chiar unii mai puternici, mai inteligenti si mai frumosi decat ai altora. E simplu sa dovedesti ca Greuceanu, Harap Alb sau Fat-Frumos sunt eroi adevarati, mai buni, daca ni se permite comparatia, decat Spiderman sau Superman.

    De ce spunem asta? Sa ne gandim un pic. Supereroii nostri sunt oameni simpli sau fii de imparati, dotati cu o inteligenta iesita din comun, cu putere, curaj si voinicie. Uneori se folosesc de vraji, dar de cele mai multe ori, ispravile lor sunt realizate doar prin ascutimea mintii, cu taisul palosului sau cu puterea pumnului. Prin comparatie, Spiderman este un pusti muscat de un paianjen radioactiv, iar Superman este un copil nascut pe o planeta indepartata (Kripton) care il inzestreaza din start cu puteri nebanuite.
SuperEroii nostri vs supereroii lor    De fapt, in general, supereroii veniti din strainatate au puteri care li se datoreaza unor elemente exterioare, in vreme ce ai nostri sunt supereroi pentru ca sunt haraziti de natura cu niste daruri extraordinare. Supereroii nostri sunt curajosi, isteti si buni la suflet si prin aceste trei calitati principale reusesc sa salveze lumea, printesele si sa desparta binele de rau.

    Pentru ca, daca stam sa ne gandim bine, ce ar fi fost Spiderman daca n-ar fi fost muscat de paianjen, Superman daca n-ar fi venit de pe planeta Kripton sau chiar Batman fara tehnologia sa moderna?

    Daca si voi credeti ca SuperEroii nostri sunt mai buni decat ai lor sau daca vreti sa ne demonstrati contrariul, va asteptam parerile si pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/Avemsinoisupereroi. Iar daca vreti sa aflati mai multe despre adevaratii SuperEroi, intrati pe site-ul www.avemsinoisupereroi.ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Azi iti da tarcoale nervozitatea si risti sa ai neplaceri, atat la joaca, cat si acasa cu parintii. Pe seara, un prieten/a te scoate in parc pentru a te detensiona si pentru relaxare.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Arborii sequoia ating inaltimi de 80 de metri. Ei contin o cantitate de lemn din care s-ar putea fabrica 5 miliarde de bete de chibrit. Acesti arbori au scoarta foarte groasa si sunt rezistenti la incendii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Vorbesc doua prietene:
- Mi-am luat de la teleshopping un aparat din ala, de alungat gandacii si rozatoarele!
- Si, nu esti multumita de el?
- Nu prea, gandacii au ramas, sotul a plecat!

› vrei mai mult