SuperEroii merg la mall

27 noiembrie 2012, 10:39

Avem si noi SuperEroii si vrem sa-i aducem mai aproape de voi! Ca atare, weekendul acesta scoatem SuperEroii la mall. Spectacolul de teatru prin care povestea lui Greuceanu prinde viata iese pentru trei zile din scoli si ajunge in librariile Diverta din trei mall-uri bucurestene.
SuperEroii merg la mallVineri, 30 noiembrie 2012, ora 17.00 in Mall Bucuresti
Sambata, 1 decembrie 2012, ora 17.00 in Baneasa Shopping City
Duminica, 2 decembrie 2012, ora 17.00 in Plaza Romania

Daca vreti sa-l cunoasteti pe Greuceanu, daca vreti sa luati parte la aventurile lui si sa-l sustineti in lupta cu zmeii, va asteptam in librariile Diverta din cele trei locatii.
Greuceanu    Si nu va chinuiti sa aduceti cu voi cartile de povesti, pentru ca in magazinele Diverta din sapte locatii din Bucuresti, de saptamana aceasta veti putea gasi standurile speciale ale SuperEroilor de unde va puteti aproviziona cu tot ce doriti: carti de povesti si carti de colorat, seturi de culori si acuarele, tricouri cu Supereroii tai, penare, puzzle-uri si multe altele.

Va asteptam in weekend sa ne bucuram impreuna de izbanda lui Greuceanu. Spectacolul este gratuit, voi veniti doar cu voia buna.

Pentru mai multe noutati despre activitatile SuperEroilor nostri, puteti intra pe pagina noastra de  Facebook sau pe site-ul www.avemsinoisupereroi.ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Ai posibilitatea sa te implici in noi activitati, care ti-ar putea aduce satisfactii. Ai multe idei si planuri, dar cel mai bine ar fi sa astepti momentul potrivit pentru a le pune in practica.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe fiecare continent exista un oras cu numele "Roma".

› vrei mai mult

Bancul zilei

Dialog intre doi misogini:
-Auzi? De ce poarta miresele rochii albe?
-Pai nu stiai ca albul este culoarea standard a electrocasnicelor?

› vrei mai mult