Sunteti deja nostalgici dupa Campionatul Mondial de Fotbal? Va invit sa descoperiti episodul special “Mickey Mouse in meciul de fotbal” din seria de scurtmetraje "Desene cu Mickey".

14 iulie 2014, 15:45

In acest al 19 episod amuzant din seria de animatii clasice cu Mickey Mouse de la Disney Channel, visul lui Mickey de a urmari un meci in cadrul unui campionat important este amenintat, iar indragitul personaj incearca din rasputeri sa treaca peste impedimentele aparute, nu fara a starni insa altele. In aceasta luna, puteti urmari si alte episoade din seria “Desene cu Mickey” la Disney Channel de la ora 17:00.
Va invit sa descoperiti episodul special “Mickey Mouse in meciul de fotbal” din seria de scurtmetraje “Desene cu Mickey”. Echipa care a lucrat la acest episod il include pe: Paul Rudish ("Star Wars: Clone Wars," "Dexter's Laboratory") in calitate de producator executive si regizor coordinator, pe Aaron Springer ("SpongeBob SquarePants, "Ciudateni") & Clay Morrow ("Dexter's Laboratory," "The Powerpuff Girls") in calitate de regizori, pe Joseph Holt ("Sym-Bionic Titan") in calitate de director artistic si pe Alonso Ramirez Ramos, in calitate de scenarist. "Desene cu Mickey" este o productie Disney Television Animation.  

Totodata, pe site-ul Disney.ro, micutii se pot antrena la fotbal cu noul joc inspirit de Mickey, numit “Lovitura de incepere”.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Luna decembrie in popor se mai numeste si luna undrea.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Oamenii construiesc cel mai tare observator astronomic din lume. Bucurosi foarte, cei mai tari astronomi se apuca de studiat mai temeinic spatiul. Intr-o buna zi observa niste litere imense pe Pluto, dar nu reusesc sa le descifreze. Se apuca si adunea toata cerneala din America si se apuca sa scrie in desert,chestie care a durat 8 luni, cu litere imense : "intelegeti limba asta ?"
Dupa alte trei luni, apare raspunsul: "da, o intelegem".
Bucurie imensa pe Terra, se apuca si string cerneala de pe doua continente, declanseaza o criza economica din cauza amplorii chestiei, si scriu : "ce doriti de al noi?"
Raspunsul apare dupa alte 5 luni: "nimic, nu ne bagati in seama, vorbim cu Saturn".

› vrei mai mult