Solutia ideala contra tusei la copii

4 noiembrie 2016, 15:52

Odata cu sosirea sezonului rece incep si problemele pentru cei mici, caci racelile si infectiile respiratorii isi fac din ce in ce mai des aparitia.


Unul dintre cele mai neplacute simptome ale acestor boli de sezon este tusea. Este un act reflex al organismului, care are rolul de a proteja caile respiratorii superioare. Copiii pot suferi fie de tuse uscata, fie de tuse productiva.


Tusea uscata se declanseaza atunci cand caile respiratorii superioare se inflameaza, iar cea productiva apare ca urmare a unei secretii sporite de mucus la nivelul plamanilor.

 

Tusea la copii

 

Racelile si gripa debuteaza cu tuse uscata, care, treptat, se transforma in tuse productiva. Tusea mai poate fi insotita de simptome precum febra, dureri in gat, dureri de cap, stare generala de rau.


Tusea cauzata de virusuri poate sa dureze mai multe saptamani, mai ales daca cel mic este bolnavicios si trece de la o raceala la alta.


Alte cauze ale tusei la copii


Nu doar infectiile respiratorii de sezon pot duce la aparitia tusei in cazul celor mici. De vina mai pot fi astmul, refluxul gastroesofagian, sinuzita, infectiile cronice si alergiile. De asemenea, simptomul mai poate aparea si daca micutul a inhalat un corp strain.


Teste care se recomanda in caz de tuse


Pentru a stabili cauzele tusei, medicii pot recomanda mai multe investigatii medicale. Este vorba despre radiografii ale sinusurilor si radiografii pulmonare, teste de alergii, precum si teste care sa determine efortul pulmonar la inspiratie si expiratie. Mai pot fi recomandate endoscopii laringiene si bronhoscopii.


Ca sa vii in ajutorul micutului afectat de tuse, ii poti administra produse din gama Imunotus. Produsele favorizeaza expectoratia, ajuta la fluidificarea secretiilor mucoase, intaresc imunitatea si impiedica multiplicarea si dezvoltarea virusurilor care au cauzat raceala.


Imunotus contine soc, planta care intareste sistemul imunitar, cimbru, care are actiune mucolitica si expectoranta, si extract de ciubotica cucului, planta care stimuleaza secretia de mucus. Este si o sursa importanta de Vitamina C, un protector important al imunitatii.

 

Imunotus


Copiilor le este recomandat siropul Imunotus, dar si plicurile de Imunotus 2+ si Imunotus 8+.


Plicurile se dizolva in apa si se iau de 3 ori zi. Sunt pe placul micutilor, caci au un gust placut de soc. Siropul actioneaza rapid.


Ambele produse sunt indicate copiilor in varsta de peste doi ani. Pentru parinti, exista varianta de Imunotus Forte. Imunotus nu are reactii adverse si se elibereaza fara prescriptie medicala. Preparatele cu ciubotica cucului nu se recomanda copiilor cu laringita obstructiva in antecedente, precum si copiilor astmatici.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Toate ceasurile din filmul Pulp Fiction arata ora 4:20.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Tocmai ajuns pe luna, americanul Amstrong zice:
- Un pas mic pentru om un pas mare pentru omenire!...
Tocmai ce termina de zis si vede un cioban sprijinit pe bota lui, razand.
- Da' tu cu ce ai venit aici?!? intreba Amstrong, foarte nedumerit...
- Pai, cu branza! ... raspunse ciobanul.

› vrei mai mult