Smiley este eroul unui nou videoclip alaturi de cateii din "Strada Dalmatieni 101"

3 iunie 2019, 11:09

  • Artistul ii asteapta pe copii cu o surpriza muzicala pe Disney Channel

  • Noi episoade din serialul "Strada Dalmatieni 101" vor fi difuzate din 3 iunie, de luni pana vineri, de la ora 17.00

Smiley 

Credit foto: Disney Channel Romania

Luna iunie, luna copiilor, vine cu o surpriza pentru micii telespectatori ai Disney Channel - un videoclip in care Smiley apare alaturi de simpaticii catelusi din serialul "Strada Dalmatieni 101", difuzat incepand de astazi. Artistul interpreteaza o melodie dedicata productiei Disney Channel si patrunde in universul simpaticelor patrupede, in cadre amuzante, colorate si dinamice.

"Desi am mai facut proiecte adresate copiilor, un videoclip in care sa intru in povestea unui desen animat nu am facut. Dar mi-a placut si sa cant coloana sonora pentru acest video si sa ma joc filmand contextul: sa fiu fugarit de catei, sa dansez in ploaie pe strazile Londrei sau sa cant la trompeta pentru Dylan si Dolly. Sunt din generatia celor care au crescut cu filmele si animatiile Disney, am vazut productiile de nenumarate ori si cred ca se vede acest lucru in videoclip", a declarat Tiberiu Andrei Maria aka Smiley, despre colaborarea sa cu Disney.

Videoclipul poate fi vizionat, in premiera, astazi, 3 iunie, pe postul Disney Channel, urmand sa fie disponibil de maine, 4 iunie si pe canalul de YouTube al Disney Romania. Un teaser al videoclipului poate fi vizionat aici. Muzica a fost inregistrata in studiourile HaHaHa Production, iar productia videoclipului a fost realizata de Disney Channel.

Pe langa videoclip, tot incepand de astazi, vor fi difuzate pe canalul Disney Channel noi episoade din serial, de luni pana vineri, de la ora 17.00. Aventura celor 101 catei patati, a prietenilor lor si a animalelor de companie umane continua, astfel, in Strada Dalmatieni 101. in noile episoade, rivalitatea dintre Dylan si Dolly cunoaste noi fete, Dylan se indragosteste, iar Dolly si Delilah sarbatoresc Ziua mamei. in episodul din aceasta seara, Dolly e prinsa in capcana proprie, incercand sa impresioneze gasca cu talentele ei de poetesa.

Despre Strada Dalmatieni 101

Castigatoare a unor premii Oscar® si BAFTA, Passion Animation Studios, cu sediul in Londra si avand ca angajati peste 50 de artisti este echipa de productie principala, iar Atomic Cartoons din Vancouver, furnizor pentru serviciile de animatie. Strada Dalmatieni 101 a fost dezvoltat de echipa de animatie originala a Disney UK, in colaborare cu Gigglebug Entertainment din Helsinki, care a lucrat pentru dezvoltarea conceptului si a creat episoade scurte si continut digital care sa insoteasca seria.

Scenariul ii apartine Mariei O’Loughlin si a fost regizat de Miklos Weigert, avand-o pe Cara Speller ca producator executiv. Serialul cuprinde 10 episoade scurte de 2 minute, 40 de episoade de 11 minute si 5 episoade speciale de 22 de minute.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Echilibrul emotional va fi puternic zdruncinat astazi cand vei fi pus/a in fata unei nedreptati evidente. Chiar daca ai slabe sanse sa iti revii din aceasta situatie, tot trebuie sa incerci! Nu te lasa dominat de emotii!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Japonia a fost prima tara din lume atacata cu arme nucleare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intr-o noapte cu fulgere si tunete un batran care locuia intr-o coliba la marginea satului , se trezi cu bubuituri in usa.Speriat se duse la usa si intreba:
-Cine e?
De afara se auzi o voce:
-Eu sunt moartea!
Batranul de 'colo:
-Of , bog-daprosti credeam ca e securitatea!

› vrei mai mult