Serialul Cronicile Evermoor debuteaza la Disney Channel pe 11 aprilie

1 aprilie 2016, 15:19

Cea mai recentã serie de mister-comedie cu acțiune live realizatã de Disney Channel, Cronicile Evermoor are premiera la Disney Channel pe 11 aprilie la ora 19:25 și se difuzeazã în fiecare zi de luni pânã vineri la aceeași orã.

 

Cronicile Evermoor


Serialul Cronicile Evermoorcontinuã povestea începutã de mini-seria/filmul din patru pãrți, Evermoor. Noile episoade captivante încãrcate cu și mai mult mister și intrigã ne-o prezintã pe Tara care decide sã cerceteze mai adânc secretele din spatele personajelor stranii și sinistre pe care le întâlnește și care își descoperã noile puteri dupã ce a aflat cã ea este Everina Supremã. Pericolul, misterul și intriga încep sã se desfãșoare la Conacul Evermoor dupã ce Tara descoperã o tapiserie veche superbã protejatã de sinistrele Everine și de formidabila Esmeralda Dwyer care pare determinatã sã scape cu orice preț de eroinã și de familia ei. Tara și Seb își unesc forțele pentru a-și salva noul cãmin și viitorul familiei.

 

Cronicile Evermoor


Ce s-a întâmplat pânã acum….Tara Crossley este o adolescentã americanã care tocmai s-a mutat din orașul ei natal din SUA și adusã în Evermoor, un orãșel rural superb dar izolat la marginea unui ținut de mlaștini sinistru din mijlocul Angliei. În plus, aceasta este prima datã când familia Crossley, și anume mama Tarei, Fiona, fratele ei Jake și tatãl vitreg Rob și frații vitregi Sebastian și Bella, din Anglia, locuiesc sub același acoperiș. În încercarea ei de a se adapta la stilul de viațã al unei familii noi într-o casã nouã, și de a-și face prieteni din rândul localnicilor ciudați din Evermoor, Tara se confruntã mereu cu probleme.


Casa de producție câștigãtoare a mai multor premii BAFTA Lime Pictures revine astfel cu un nou sezon de 20 de episoade cu o duratã de 22 minute create de Tim Comptom (Combat Kids,House of Anubis, Rocket’s Island) și Diane Whitley (Girls in Love, House of Anubis, World’s End), sub scenariul lui Bede Blake (House of Anubis, Strange Hill High, Hank Zipzer), Julie Bower (So Awkward), Neil Jones (Bedlam, Wolfblood, Rocket’s Island), Sarah Courtauld (Buckle & Squash), Paul Gerstenberger (Generation Z, Primeval, Bad Meat), avându-l ca producãtor pe Tim Compton și pe Rebecca Hodgson (Good Cop, Stolen, Road to Coronation Street and Rocket’s Island) și Bede Blake ca producãtori executivi. Sezonul este regizat de Rebecca Rycroft (Hank Zipzer, So Awkward, Jamila and Aladdin), Jordan Hogg (Hollyoaks, So Awkward), Graeme Harper (Doctor Who, Robin Hood, Dani’s House), și Steve Hughes (Doctor Who, Leonardo, Land Girls). Cronicile Evermooreste un program care poate fi vizionat de toate categoriile de public.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Daca nu ai mai multa grija de sanatatea ta, s-ar putea ca problemele sa apara curand. Acorda mai multa atentie alimentatiei si nu uita sa faci sport! Nu mai lasa pe maine ce poti face azi!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Toti bebelusii se nasc cu ochii albastri. Dupa cateva ore de la nastere, culoarea se poate schimba. Majoritatea oamenilor ajung pana la urma sa aiba ochi de alta culoare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Era pe vremea lui Ceausescu si toti aveau in biroul lor cate un tablou cu Ceausescu. In camp tot se fura varza, ca paznicul nu era bun si iepurele care fura varza era cam nazdravan. Angajeaza alt paznic si prinde iepurele nazdravan. Ca sa se razbune pe iepure, paznicul il agata intr-un cui langa tabloul lui Ceausescu.
Iepurasul nazdravan, vazandu-l pe Ceausescu langa el, il intreba fara sa stea prea mult pe ganduri:
-Si pe tine te-a prins la varza?

› vrei mai mult