Seriale noi la JimJam

4 aprilie 2013, 17:29

Premiera in exclusivitate: Prietenii mei animalele
In fiecare zi, de la orele 09:50, 13:30 si 17:00
Prietenii mei animaleleDescoperiti lumea alaturi de Prietenii mei animalele. Aceasta serie educativa ii invata pe copii lucruri interesante despre viata salbatica, valorile morale si importanta familiei.
Prietenii mei animaleleEmisiunea le prezinta copiilor multe specii de animale prin intermediul unui pui din salbaticie. Aici copiii vor face cunostiinta cu koala, fluturi, elefanti, caluti de mare si pinguini.

Vremea povestilor:  Bob Constructorul – Scrambler in ajutor
Sambata, 6 aprilie, de la orele 11:00 si 18:00

Bob si echipa sa trebuie sa construiasca o sala de concerte pentru o sarbatoare foarte importanta.
Bob Constructorul – Scrambler in ajutorDar peste noapte in Sunflower Valley a nins foarte mult si toata lumea a ramas blocata. Pentru ca Scoop nu poate debloca drumurile, Bob va trebui sa anuleze petrecerea. Oare daca toti membrii echipei vor fi uniti, vor reusi sa construiasca sala de concerte? Cu siguranta, vor reusi!

Lumea lui Eric Carle (Eu vad un cantecel; Tati, da-mi, te rog, luna de pe cer; Cameleonul confuz; Omida cea foarte flamanda; Greierasul cel foarte tacut)
Duminica, 7 aprilie si sambata, 13 aprilie, de la orele 11:00 si 18:00
Lumea lui Eric Carle (Eu vad un cantecel; Tati, da-mi, te rog, luna de pe cer; Cameleonul confuz; Omida cea foarte flamanda; Greierasul cel foarte tacut)Cinci dintre cele mai populare si mai iubite povestiri ale lui Eric Carle prind viata, cu ajutorul animatiei, a culorilor si a muzicii placute, care ii vor purta pe copii intr-o calatorie magica.
Lumea lui Eric Carle (Eu vad un cantecel; Tati, da-mi, te rog, luna de pe cer; Cameleonul confuz; Omida cea foarte flamanda; Greierasul cel foarte tacut)Cele cinci povestiri sunt: Eu vad un cantecel; Tati, da-mi, te rog, luna de pe cer; Cameleonul confuz; Omida cea foarte flamanda; Greierasul cel foarte tacut.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Revolutia care a facut ca Brazilia sa fie o tara republica a fost atat de lipsita de evenimente incat cei care i-au fost martori nu au stiut ca s-a intamplat, iar imparatului detronat nu i-a pasat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O blonda, o bruneta si o roscata intra intr-un club. Se auzea ca oglinda din baia acelui club, daca zici adevarul te face mai bogat decat iti poti imagina, iar daca minti te face sa dispari pentru totdeauna.
Prima care intra este bruneta. Ea spune: "Ma gandesc ca sunt cea mai desteapta din club". PAC!se imbogateste.
a doua e roscata. Ea spune: "Ma gandesc ca sunt cea mai frumoasa din club". PAC!se imbogateste si ea.
A treia este blonda. Ea spune: "Ma gandesc..." si PUF! dispare.

› vrei mai mult