Se lanseaza editia de primavara Baby Boom Show 2013!

12 martie 2013, 14:30

Euroexpo lanseaza in acest an editia de primavara a indragitului targ pentru copii 0-5 ani, gravide si mamici, Baby Boom Show, sub un concept nou si atractiv in Romania!

    Produse noi si de calitate, servicii profesioniste si solutii de ultima generatie vin in intampinarea parintilor care isi doresc ce e mai bun pentru copilasii nascuti sau inca in burta mamei. Oferta expozantilor (haine, incaltaminte, carucioare, mobilier, biberoane, vesela, jocuri si jucarii, aparate medicale etc.) va fi una larga, iar preturile atat pentru vizitatorii cu buget redus, cat si pentru cei pretentiosi, in cautarea produselor de ultima generatie.

    Targul le ofera parintilor oportunitatea de a participa la cursuri gratuite de parenting, la seminarii medicale si prezentari utile in viata de familie, iar „sarea si piperul” evenimentului vor fi concursurile noi si premiile importante oferite vizitatorilor norocosi.  

    Baby Boom Show s-a intors la cererea parintilor, in Romaero Baneasa, dupa o editie organizata in parteneriat cu brandul Kidex, la Romexpo.

 Primavara 2012 a adus in vizita la Baby Boom Show, peste 10 000 de oameni, interesati de ofertele celor aproximativ 100 de expozanti.

    Pentru detalii, accesati noul site www.babyboomshow.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Vei incepe aceasta zi a saptamanii dornic/a sa muti muntii din loc, totusi, acest elan ti se va taia. Daca simti, ca anumite elemente nu iti fac bine, nu mai pierde timpul, delimiteaza-te de ele!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Anglia este considerata tara cu cea mai proasta gastronomie din lume.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Invatatoarea: - Daca impart la 10 copii 20 de mere, 30 prune si 50 de pere, care va fi rezultatul?
-Dureri de burta pentru fiecare, raspunde Andrei.

› vrei mai mult