Scooby-Doo a parasit micul ecran - Cel mai iubit catel din toate timpurile, in vizita la Mall

16 ianuarie 2014, 12:08

Micutii impatimiti de mistere il pot gasi pe Scooby-Doo, cel mai iubit catel din toate timpurile, la Mall! Scooby, in carne si oase, a ajuns direct de pe micile ecrane in AFI Mall, incercand sa rezolve, desigur, o enigma: Sunt copiii din Romania impatimti de mistere si mari amatori de distractie?

Scooby-Doo ii va cunoaste in acest week-end pe copiii din Ploiesti, la AFI Palace Mall, iar peste doua saptamani se intoarce in Bucuresti, la AFI Palace Cotroceni.
Scooby-Doo a parasit micul ecranIntalnirea cu Scooby-Doo este premergatoare marii aventuri a anului, care va avea loc pe 18,19, 20 si 21 februarie la Sala Palatului, unde Scooby-Doo impreuna cu gasca misterelor va fi protagonistul unui show marca Warner Bros. “Scooby-Doo si Misterul Piramidei” este un show live, in limba romana, in care personajele animate sunt aduse la viata prin interpretarea unor actori garantati de Warner Bros. Spectatorii de toate varstele vor intra intr-o lume fascinanta, sustinuta de impresionante decoruri si efecte tehnice si sceno-tehnice, lumini, muzica si desigur, infricosatoare mistere. Dincolo de efectul magic al unei povesti de desene animate devenite realitate, show-ul “Scooby-Doo si Misterul Piramidei” are o puternica nota educativa, atat in ceea ce priveste acumularea de cunostinte, cat si in insusirea unor valori esentiale, cum ar fi adevarul, prietenia, onoarea si curajul.

Show-ul “Scooby-Doo si Misterul Piramidei”, care se afla intr-un turneu international, a repurtat un success rasunator in intreaga lume si va fi prezentat, in premiera, in Romania pe 18, 19, 20 si 21 februarie, la Sala Palatului, de la ora 19.00. Accesul publicului se face incepand cu ora 18.00. Evenimentul este organizat de  Phoenix Entertainment.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, pe www.eventim.ro si in magazinele partenere. In functie de categorie, pretul unui bilet variaza între 250 si 65 de lei.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cuvantul armata provine din italiana.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Stiti cum isi construiesc oltenii gardurile? Pun o scandura si scriu etc.

› vrei mai mult