Sa-nceapa...rasul in hohote!

20 februarie 2013, 09:00

Sa-nceapa aventura, comedia-fenomen despre care vorbeste toata lumea, revine la Cartoon Network pe 22 februarie la 17:00, cu un super-episod in premiera, in care Finn si Jake se confrunta cu o luare de ostatici...dulci.

Apoi Finn crede ca incep sa-i dispara sosetele (vi s-a intamplat vreodata?!), iar Beemo se ocupa de „caz”. Dupa aceea, Printesa Gumita si Domnita Unicubeu pornesc intr-o misiune de cautare, dupa ce Finn si Jake dispar in urma unei lupte cu Imparatul Ghetii. Mai incolo, cei doi prieteni se furiseaza in Regatul de Foc si nimeresc in mijlocul unei povesti de-a drepzul politiste, iar apoi Gunterii pornesc o rascoala impotriva Imparatului Ghetii si a locuitorilor din Ooo.
Sa-nceapa aventuraUn umor extraordinar, aventuri iesite din comun si o serie de personaje memorabile, acestea sunt ingredientele care fac din Sa-nceapa aventura un serial urmarit de toata lumea. Baiatul Finn si bunul lui prieten cu puteri magice, cainele Jake, strabat neobositi Taramul Ooo pentru a-i ajuta pe locuitorii acestuia, unul mai amuzant decat celalalt.


Premiera:
pe 22 februarie 2013, la Cartoon Network l Difuzare: in fiecare vineri la 17:00 l Sezonul 4, episoadele 46-52.
Cartoon Network Cartoon Network este postul de televiziune pentru copii care difuzeaza seriale de animatie – atat comedii precum Uimitoarea lume a lui Gumball, Sa-nceapa aventura, Un show obisnuit, cat si seriale de actiune si aventuri ca Ben 10, Bakugan, Star Wars: The Clone Wars sau Generator Rex. Experienta Cartoon Network este completata de jocurile, concursurile si informatiile de pe www.CartoonNetwork.ro. Cartoon Network este disponibil in 26 de limbi, in 25 de versiuni separate din 166 de tari si in 260 de milioane de case din intreaga lume. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting System, Inc., o companie Time Warner.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Colosul din Rhodos a fost construit intre anii 292-280 i.Hr.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Vaca pierduta la Paris
Un mos isi pierde vaca la Paris si se duce sa se cazeze la un hotel. Se cazeaza, insa secretara ii spune ca la 12 noaptea vin 2 indragostiti si el trebuie sa se ascunda sub pat. Vine 12 noaptea iar mosu' se ascunde sub pat. Dupa ce se aseaza indragostitii pe pat, iubitul ii spune iubitei: " In ochii tai vad tot Parisul" iar mosu' de jos: "Da' vaca mea n-o vezi?

› vrei mai mult