Sa-i cunoastem pe campioni!

4 decembrie 2012, 16:39

Dintre cei peste 2 200 de copii intre 4 si 10 ani care au jucat tenis usor, distractiv si sanatos in turneele Tenis10, 150 au castigat cel putin o competitie in 2012. Gratie victoriilor obtinute, ei si-au asigurat dreptul de a participa la cel mai asteptat eveniment al anului in comunitatea Tenis10: Turneul Campionilor. Intrecerea care ii va desemna pe cei mai buni dintre cei buni va avea loc in 8 decembrie, la Clubul Sportiv Dinamo, si va aduce pe teren copii din toate colturile tarii.
Sa-i cunoastem pe campioni!Asa cum era de asteptat, cei mai multi vor veni din Bucuresti, 37 de copii din Capitala urmand sa ia cu asalt terenurile de zgura ale clubului Dinamo. Brasovul se afla pe locul al doilea, cu 14 copii, urmat de Constanta si Galati, fiecare cu cate 11. Nici alte judete nu raman mai prejos, Cluj, Timis si Arges fiind la randul lor foarte bine reprezentate.
Sa-i cunoastem pe campioni!Desi pincipala conditie necesara participarii este sa fi castigat cel putin un titlu de campion in turneele Tenis10 din sezonul de vara 2012, unii dintre copii au depasit cu mult acest criteriu. E cazul Dianei-Maria Viisoreanu, din Caracal, judetul Olt. La numai 9 ani, Diana a atins un record de noua competitii castigate in acest an, toate la nivelul Portocaliu. La nivelul Verde, recordul ii apartine lui Lucian Nae (10 ani, Caracal), cu sase medalii de campion. Cu acelasi numar de turnee castigate, Berkant Sali (8 ani, Constanta) si-a asigurat un binemeritat loc pe tabloul Turneului Campionilor din acest an.
Daca cei mici asteapta cu mare nerabdare intalnirea dintre campioni, parintii sunt deja coplesiti de emotie.
Sa-i cunoastem pe campioni!“Cu mare bucurie, dar si cu nostalgie, pentru ca va fi ultimul turneu Tenis10 (fiindca Diana a implinit deja 10 ani), abia asteptam sa ne vedem. Am trait multe momente de bucurie impreuna si bineinteles ca vrem sa fim si la ultimul. Diana a copilarit (la varsta la care e indicat sa faca asta), s-a jucat si, poate cel  mai important, a invatat la Tenis10 sa iubeasca tenisul”, ne-au transmis parintii Dianei Iacob, din Iasi, unul dintre cei mai activi copii inscrisi in Tenis10.
Sa-i cunoastem pe campioni! “Cand a aflat ca e invitat sa participe la Turneul Campionilor a dorit sa plecam imediat spre Bucuresti. Vlad asteapta acest turneu cu mari sperante si si-a exprimat dorinta de a se antrena mult mai intens in acest timp, pentru a castiga”, spune tatal campionului Vlad Nicolae, din Cluj-Napoca.
Sa-i cunoastem pe campioni!Un alt tatic ne-a vorbit cu aceeasi insufletire despre prima experienta de campion a fiului sau, Razvan Tudor, din Bucuresti: “Lacrimi, bucurii, emotii, un intreg amalgam de trairi si sentimente i-a umplut sufletul in tot acest parcurs, si noua alaturi de el. In afara de toate acestea, prieteniile legate pe marginea terenului de tenis, nascute din pasiuni comune, sunt o parte la fel de importanta din tot ceea ce inseamna Tenis10 pentru noi. Adversari in teren si prieteni in afara. E minunat si emotionant! Bucuria castigarii primei medalii de campion a fost amplificata si de implinirea visului de a participa la Turneul Campionilor, primul pentru noi. Speram ca toti participantii sa se bucure de fiecare moment, sa evolueze la capacitati maxime si sa culeaga din aceasta minunata experienta forta si dorinta de a progresa.”
Sa-i cunoastem pe campioni!Pana in 8 decembrie, cand campionii vor intra hotarati pe teren, povestile lor sunt prezentate zilnic pe www.tenis10.ro

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Tango-ul isi are originea in Argentina.

› vrei mai mult

Bancul zilei

intrebare :- De ce au oltenii soba in mijlocul camerei ?
raspuns :- Ca sa se laude ca au incalzire centrala ...

› vrei mai mult