S-a rezolvat misterul disparitiei sosetelor! Aventuri fara pereche din 27 aprilie la cinema

23 aprilie 2018, 12:44

Freealize anunta ca din 27 aprilie va lansa in cinematografe filmul de animatie pentru copii AVENTURI FARA PERECHE/ODDSOCKEATERS, in varianta dublata si subtitrata in limba romana.

 Aventuri fara pereche


Nu exista casa din care sa nu dispara sosete. Se spune ca ne ratacim singuri una dintre sosete si ramanem cu perechea desperecheata. Dar adevarul e altul. Se pare ca sosetele nu dispar asa, pur si simplu, ci sunt mancate de niste creaturi mici si haioase, pe care noi, oamenii, nu le putem vedea. Orice pereche de sosete e pe gustul lor, atata timp cat respecta regula de baza: sa manance doar o soseta dintr-o pereche.

Ce se intampla cand mancaciosii de sosete nu respecta regula, veti afla din animatia AVENTURI FARA PERECHE – in cinematografe din 27 aprilie.

in Romania filmul este distribuit de FREEALIZE.

Am asteptat zeci de ani sa aflu unde imi tot dispar sosetele. Le-am cautat sub pat, in masina de spalat, in buzunarele hainelor, sub plapuma, in cosul de rufe. Dar unde nu le-am cautat? Ma bucur sa aflu ca nu sunt singura care a avut aceasta dilema. Aventuri fara pereche este exact raspunsul la aceasta intrebare.”, a declarat Ileana Cecanu, distribuitorul filmului.

 

Sinopsis

Mancaciosii de sosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru disparitia sosetelor. Ei mananca doar cate o soseta, lasand perechile... desperecheate. Si nu se ating niciodata de sosetele de bebelus. Viata Mancaciosilor de sosete este o aventura continua. iti trebuie curaj sa gasesti o familie cu multe sosete, sa o protejezi si sa inveti sa traiesti cu oameni prin preajma. Iar eroii nostri nu duc lipsa de curaj!

 

Cartea pentru copii, Oddsockeaters, sta la baza filmului de animatie si apartine celebrului poet si scriitor ceh, Pavel Srut.

 

Filmul este distribuit in peste 35 de sali de cinematografe din intreaga tara si este recomandat atat copiilor cu varsta de peste 4 ani, cat si parintilor care au cautat macar o data soseta lipsa.

Iar pentru copiii curiosi si iubitori de cinema, am pregatit un concurs cu premii in sosete de la Madam Mitza si role si Kendama de la Pegas! Concursul va fi postat saptamana viitoare pe pagina noastra de facebook.

 

Sponsori: Aqua Carpatica Kids

Parteneri: Madam Mitza, Pegas

Parteneri de promovare: Itsy Bitsy, Centru Ceh, czech-it.cz, revista DOXI, Zile si nopti, Cinemagia, Ziarul Metropolis, GOKID!, CinemaRX, Pro Animatie, Movie News, Orasul meu, Cinefan.ro, Liternet, Sub 25, Cooperativa Urbana, Romania Pozitiva, Clopotel.ro, B24Kids, THE SHAPE OF E.

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In anii 2000 magarii omorau anual mai multi oameni decat o faceau accidentele aviatice.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ceausescu are nevoie de un ministru de finante. Se organizeaza un concurs.Se prezinta un rus, un american si un evreu. Intra rusul.
-Cat fac doi si cu doi?
-Permiteti-mi, va rog, sa dau un telefon la Moscova!
Se duce, da telefon si raspunde:
-Moscova mi-a acordat permisiunea sa raspund ca doi si cu doi fac patru.
Intra americanul; aceeasi intrebare. Da drumul americanul la calculatoare, programeaza, scoate la imprimanta...
-Toate calculele atesta ca doi si cu doi fac patru.
Intra evreul.
-Pai,depinde. Doi si cu doi pot face trei, pot face patru pot face cinci...
i:Pe cine a numit Ceausescu ministru de finante?
R:Pe frate-sau!

› vrei mai mult