S-a dat startul Scolii de Vara Boem Club!

24 iunie 2016, 09:30

Boem Club, cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti, a organizat sambata si duminica, 18 si 19 iunie, la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana”, cel de-al 14 –lea spectacol concert - „Pe ritmuri boeme”. Concertul a sarbatorit inceputul Scolii de Vara Boem Club, care se va derula in perioada 20 iunie -11 septembrie 2016.

 

150 de copii, adolescenti si adulti, de nivel incepator, intermediar sau avansat au incantat publicul cu piese la pian, chitara, vioara, violoncel, tobe, saxofon sau cu vocea, din repertorii variate: clasic, pop, rock, folclor, jazz, opera.

 

Piesele interpretate in grupuri au constituit alte momente deosebite ale concertului: cele 3 trupe Boem Club Dorobanti, Corul Boem Club Dorobanti, numeroase duete profesor-elev sau cursant-cursant, precum si piesele interpretate la pian la 4 maini.

 

S-a dat startul Scolii de Vara Boem Club!

 

Concertul „Pe ritmuri boeme” a incheiat un alt an scolar de succes la Scoala de Muzica Boem Club, un an plin de premii pentru cursantii nostri de la pian, canto si chitara. Aproximativ 100 de premii speciale, de excelenta, de interpretare sau de muzicalitate au fost castigate in acest an de catre talentatii nostri cursanti.

 

In cadrul Scolii de Vara copiii si adultii pot participa la lectii de pian, canto, vioara, chitara, tobe, saxofon, clarinet si violoncel, prin abonamente de 1 saptamana, 2 saptamani, 1 luna sau pe intreaga perioada a scolii de vara.

 

Si in acest an, Boem Club organizeaza Tabara de Muzica (Moeciu, 17-23 iulie si 23-29 iulie). Tabara de Muzica are ca obiectiv initierea cat mai multor copii cu varste cuprinse intre 7 si 17 ani in tainele muzicii, acestia experimantand in doar o saptamana cantatul la 5 instrumente: tobe, pian, vioara, chitara si din voce.

 

"Vara este o perioada in care copiii si chiar si adultii au mai mult timp la dispozitie pentru a se relaxa si pentru a face ce le place. Noi am creat abonamente speciale pentru vara tocmai pentru a veni in sprijinul celor care isi doresc sa invete sa cante la un instrument sau cu vocea, dar nu dispun in timpul anului scolar de timp sau de resurse financiare suficiente" , a declarat Claudia ATANASOAE, General Manager, Boem Club.


Scoala de Vara se va incheia cu un concert deosebit, la care vor participa cursantii care au urmat lectii de muzica pe perioada verii la Boem Club.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Poate o masca chirurgicala sa opreasca virusurile si bacteriile din aer? Nu. Acestea sunt foarte mici si ar trece lejer prin ochiurile materialului. Totusi, de la om la om, picaturile din respiratie pot fi oprite. Acestea contin virusuri sau bacterii de regula. Deci masca chirurgicala nu confera protectie totala, astfel ca pentru a ne proteja cat mai bine ar trebui sa folosim si alte metode de prevenire cum ar fi spalatul pe maini sau evitarea contactului direct al mainilor cu masca.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi politisti in elicopter alaturi de pilot. Primul, uitindu-se la elice
- Bai Costele, ce crezi ca-i aia, ma?
- Ba, e greu de zis... da' io cred ca-i ventilator.
- De ce, ma ?
- Pai tu nu vezi ce-a transpirat pilotu' de cind s-a oprit?

› vrei mai mult