Retrospectiva anului 2012 la Disney Channel si noi suprize pentru anul 2013

13 decembrie 2012, 12:06

Anul 2012 a fost animat de numeroase lansari de programe la Disney Channel, iar 2013 se anunta, de asemenea, plin de surprize: noi episoade ale unor seriale deja cunoscute si indragite de publicul roman, filme si seriale noi.

Iata o scurta retrospectiva a anului 2012 la Disney Channel:

In primavara, un nou personaj zglobiu si-a facut aparitia la Disney Channel, Jessie, fata cu ochi stralucitori, venita din zona rurala a Texasului care se muta la New York, pentru a explora viata din afara micului ei oras natal. Ea surprinde cu istetimea ei atunci cand accepta un post de dadaca si se muta in casa unui cuplu extravagant, Morgan si Christina, alaturi de cei patru copii ai acestora, Emma, Ravi, Luke si Zuri.
JessieUn nou serial de comedie, Perechea de Regi a adus actiune pentru copii romani si familiile lor odata cu povestea unor adolescenti obisnuiti din Chicago, care afla ca sunt mostenitorii tronului Insulei Kinkou. Iar cu Batausii Wasabi, un serial fantastic despre o scoala de arte martiale dintr-un mall, micutii au redescoperit artele martiale in cel mai amuzant mod cu putinta.
Retrospectiva anului 2012 la Disney Channel si noi suprize pentru anul 2013Disney Channel a animat vacanta de vara cu episoade distractive din seriale precum Bobocii Isteti, Phineas si Ferb, O viata minunata pe punte sau Totul pentru dans, dar si cu un nou serial de animatie Marvel, Senzationalul Om Paianjen, in care Peter Parker, transformat in Om Paianjen de numai un an are sansa de a se antrena cu adevarat si de a deveni Senzationalul Om Paianjen.

Toamna aceasta, la Disney Channel Romania a curs cu .. lansari.  Noi sezoane din serialele indragite de copii si familiile lor: Bobocii Isteti au ajuns la cel de-al doilea sezon la Disney Channel. Iar in noiembrie, a avut loc premiera celui mai ciudat serial animat: Ciudateni, in cadrul caruia ii urmarim pe gemenii Dipper si Mabel Pines, trimisi sa isi petreaca vacanta de vara cu excentricul Unchi Stan, proprietarul unui centru pentru turisti, dintr-un oras izolat, unde nimic nu este ceea ce pare si unde totul provoaca fiori.
CiudateniDe-a lungul anului, am putut urmari la Disney Channel Romania, numeroase filme originale Disney Channel: Tocilarul fermecator, in care vedem cum se leaga o prietenie intre cea mai populara fata din scoala, Dylan Schoenfield si tocilarul scolii, Josh Rose; Prieteni sau adversari - povestea a trei perechi diferite de amici, care infrunta suisurile si coborasurile relatiilor de prietenie; am vazut cum Tara, o adolescenta extrem de timida isi gaseste curajul in spatele pseudonimului de DJ Radio Rebel, iar de Halloween, adolescenta Skylar a descopit ca este un vanator de monstri de a cincea generatie in filmul Fata contra Monstru.

In anul ce urmeaza, Disney Channel Romania pregateste numeroase noutati pentru copii si famiile lor!

Telespectatorii Disney Channel vor avea parte de noi aventuri in 2013. Sezonul trei al serialului Bafta Charlie aduce in prin plan nazbatiile membrilor familiei Duncan care asteapta un nou bebelus. In plus, Jessie se intoarce in cel de-al doilea sezon din luna martie, iar Totul pentru dans ajunge la cel de-al treilea sezon incepand din februarie. Cei mai infocati fani ai personajelor Phineas si Ferb se pregatesc de marea lansare a sezonului patru in luna mai.
Bafta CharlieFiti pe faza pentru inca un an de distractie la Disney Channel!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cangurul are ca tara de origine Australia. Acesta mai traieste si in Tasmania, Noua Guinee sau Noua Zeelanda.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Autobuzul pleaca din statie, dupa el alearga o doamna si striga:
- Oameni buni, opriti va rog autobuzul! Intarzii la lucru!
Pasagerii il roaga pe sofer sa opreasca. Doamna se urca si spune, bucuroasa:
- Am reusit... Biletele la control!

› vrei mai mult