Recomandarile lunii septembrie la Disney Channel

29 august 2017, 12:15

 

Fiti pe faza pentru a urmari cunoscutul film O poveste incalcita, realizat de Walt Disney Animation Studios.O eroina indrazneata, un erou nedoritor si un cal morocanos sunt protagonistii celui de-al 50-lea film animat Disney, care prezinta povestea amuzanta actualizata a lui Rapunzel, o printesa cu parul lung inchisa intr-un turn.


O POVESTE INCALCITA: FILMUL


Va fi difuzat in premiera sambata, 2 septembrie la ora 11:30 si reluat in aceeasi zi la ora 20:30.


Mai mult, Rapunzel, Flynn si prietenii lor Pascal si Maximus se intorc la Disney Channel pe 9 septembrie la ora 11:30 intr-un film de scurt-metraj "incalciti pana la adanci batraneti” care prezinta nunta regala.


MAI INCANLCITI CA NICIODATA

Cu actiunea care se desfasoara intre povestea prezentata in filmul apreciat realizat de Walt Disney Animation Studios O poveste incalcita si filmul de scurt-metraj incalciti pana la adanci batraneti, acest episod animat extins cu elemente vizuale vibrante si seria de aventuri si comedie ne-o prezinta pe Rapunzel care incearca sa se obisnuiasca cu parintii ei, regatul pe care il conduce si oamenii din Corona. Productia pregateste premiera Serialului O poveste incalcita in care spiritul ei neinfrant si curiozitatea fireasca despre lume o determina sa realizeze ca are multe de invatat inainte de a-si accepta destinul regal. Rapunzel amana pentru moment coroana si casatoria, pentru a porni in cautarea unor aventuri epice, spre exasperarea regelui care trebuie sa accepte ca fiica lui este acum o tanara independenta. O vor insoti pe Rapunzel in calatoria ei personajele: Gheorghe Papagheorghe, amicul ei indraznet, cameleonul Pascal, calul serios, Maximus, gasca de talhari de la Ratusca Buclucasa si un personaj nou Cassandra, o slujnica puternica, care devine confidenta lui Rapunzel.


Are premiera sambata, 23 septembrie la ora 11:30.

 

DESCENDENTII 2: PREMIERA

Descendentii este o poveste inspirationala despre fiii si fiicele adolescente ale celor mai cunoscute personaje negative din filmele Disney. in al doilea film, Ben, noul rege al Auradon, incearca sa-i ajute pe Mal, Evie, Carlos si Jay sa se adapteze la viata din Auradon. Dar cand presiunea de a fi perfecta ca o regina devine prea greu de suportat pentru Mal, ea se intoarce pe Insula Pierdutilor si descopera ca Uma, fiica Ursulei, a preluat coroana, iar gasca ei finalizeaza planurile de a distruge bariera.


DESCENDENTII 2


Difuzat in premiera sambata, 16 septembrie la ora 11:30, si reluat in aceeasi zi la orele 17:30 si 21:30.

 

PREMIERA SEZONULUI 2 SOY LUNA

Sezonul 2 urmareste aventurile Lunei in Buenos Aires. Toate personajele vor avea parte de schimbari. Intriga sezonului ni-i prezinta pe protagonisti care se intorc din vacanta pentru a se confrunta cu o serie de noi provocari, precum si cu propriile sentimente si pasiuni.


SOY LUNA


Premiera incepand de luni, 18 septembrie, ora 18:00.

 

SEZONUL 1 AL SERIEI 11: EPISOADE NOI

Aventurile lui Gabo continua cu noi episoade. Fiind foarte pasionat de fotbal, el isi incepe aventura atunci cand calatoreste la Buenos Aires unde va locui in internatul IAD. Pe parcursul episoadelor, Gabo va dobandi instrumentele de care are nevoie pentru a deveni un lider pozitiv al grupului. Acesta va avea parte de victorii, infrangeri, dar si de suferinta de a infrunta adevarul despre familia sa.


Sezonul continua cu episoade noi de luni pana vineri la ora 20:00.

 

ALEX & CO. SEZONUL 3: EPISOADE NOI

Seria spune povestea lui Alex, un adolescent istet, curajos si bine intentionat in clasa a 11-a de liceu care urmeaza cursurile Institutului Melsher impreuna cu prietenii lui din copilarie: Nicole, o fata sensibila care este indragostita in secret de Alex si Christian, un sportiv foarte popular printre fete. Cu totii trebuie sa infrunte noi provocari si sa aiba succes impreuna in lumea muzicii.


Episoadele noi vor fi transmise incepand de luni, 4 septembrie la ora 16:00 si continua de luni pana vineri. Finalul sezonului se incheie cu un episod dublu difuzat vineri, 15 septembrie.

 

PREMIERELE DIMINEtILOR DE WEEKEND

Motanul deghizat S1 Episoade noi sunt prezentate in premiera incepand din data de 9 septembrie de la ora 06:00

Spider-Man S1 se lanseaza in weekend incepand din 9 septembrie de la ora 08:00

Elena din Avalor S1 Episoade noi sunt difuzate in premiera incepand de sambata, 9 septembrie la ora 10:00

K.C. sub acoperire S3 Episoade noi sunt difuzate in premiera incepand de sambata, 9 septembrie la ora 10:30

Liv & Maddie S4 Episoade noi sunt difuzate in premiera incepand de sambata, 9 septembrie de la ora 11:00

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Meduza Turritopsis Nutricula (Dohrnii) este singurul organism nemuritor de pe Pamant. Aceasta meduza incredibila are abilitatea de a-si transforma celulele mature in celule tinere. Dupa ce ating maturitatea si se imperecheaza, meduzele isi dau ceasul biologic inapoi, la propriu, si devin din nou tinere. Acest proces se numeste transdiferentiere si este lucrul cel mai apropiat de nemurire de pe planeta. Are tentaculele urzicatoare.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intalnire intre un melc si James Bond:
- Bond, James Bond!
- Melc, Melc Codobelc!

› vrei mai mult