Recomandarile lunii octombrie la Disney Channel

29 septembrie 2016, 16:27

Premiera serialului Elena din Avalor


Serialul, a cãrui actiune se petrece pe tãrâmul magic Avalor, spune povestea Elenei, o adolescentã curajoasã si dornicã de aventurã, care si-a salvat regatul din mâinile unei vrãjitoare rele și devine printesã, fiind nevoitã sã învete cum sã-si guverneze tara în aceasã calitate, pânã când va avea vârsta necesarã pentru a fi reginã. Întâmplãrile prin care trece Elena o vor face sã-si dea seama cã noul ei statut necesitã întelepciune, capacitate de adaptare si compasiune, caracteristici pe care le are orice lider adevãrat.



Elena din Avalor


Povestile din serial contin influente din culturile latinã si hispanicã, prin diversitatea de stiluri arhitecturale, traditii, mâncãruri si obiceiuri prezentate. Latura misticã, mitologia, folclorul si muzica joacã si ele un rol important în serial. Astfel, în fiecare episod putem asculta melodii originale într-o multitudine de stiluri latino: mariachi, latin pop, salsa, banda sau hip hop chilian.


Incepand din 29 octombrie @ 11:00


Alex & Trupa – Lansarea sezonului 2


Odatã cu finalul verii, pãrinții lui Alex îl anunțã cã trebuie sã se mute în Statele Unite ale Americii. Alex nu e deloc fericit și, cu ajutorul lui Joe, încearcã sã rãmânã împreunã cu prietenii sãi.


Alex si trupa


Serialului spune povestea lui Alex, un tânãr inteligent si îndrãznet, și pe cei patru prieteni ai sãi care descoperã cã viata de liceu este plinã de provocãri pe care vor încerca sã le depãseasã, urmându-si pasiunile.


Din 10 octombrie @ 20:30


Premiera Rãzboiul Stelelor: Aventurile familiei Freemaker

Serialul este concentrat în jurul unei familii cu 3 copii, numitã familia Freemaker. Atunci cand cel mai mic dintre ei descoperã o conexiune naturalã cu Forța, prin intermediul unui artefact antic— Sabia Kyber— el și familia intrã într-o luptã epicã împotriva Imperiului pentru a reechilibra pacea și a elibera galaxia. 

 


Incepând din 17 octombrie @ 19:30

 

Noi episoade din cele mai îndrãgite seriale de la Disney Channel:

  • Mereu la Mijloc (in fiecare duminica la 10:00)

 

Mereu la mijloc

 

  • Motanul Deghizat (de luni pânã vineri la 10:45 și 17:10)

  • Soy Luna (de luni pânã vineri la 18:00)

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ochiul vulturului functioneaza ca un telescop, iar cel al pitulicei ca o lupa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi scotieni se plimba prin padure. Pe unul il apuca nevoile si se duce sub un copac. Dupa citeva minute ii spune amicului sau:
- Ai la tine un pic de hirtie?
- Da' de unde, ii raspunde acesta. Lasa-l acolo!

› vrei mai mult