Recomandarile lunii noiembrie la Disney Channel si Disney Junior

1 noiembrie 2018, 16:00

DISNEY CHANNEL

CONTINUA PREMIERELE SOY LUNA

Noi episoade din îndragitul serial Soy Luna desfasoara povestea cunoscutei Luna Valente. Dupa ce finalul sezonului 2 a lasat-o pe tanara în fata unui nou capitol din viata ei, Luna are parte acum de noi aventuri si va vedea ce prieteni raman alaturi de ea în acest nou parcurs.

De luni pana joi la ora 18:00.

SOY LUNA

NOI EPISOADE: CEI 6 SUPER EROI: SERIALUL

Îndragitul personaj gonflabil, Baymax, revine alaturi de ceilalti super eroi ai filmului de cinema de mare succes numit Cei 6 super eroi în noi aventuri amuzante si pline de suspans ce se desfasoara dupa finalul filmului, în cadrul unui program special de o ora. O multime de aventuri îi asteapta pe cei 6 prieteni!

Din 5 noiembrie, de luni pana vineri, la 15:00 si 15:30

MIRACULOS: BUBURUZA SI MOTAN NOIR: NOI EPISOADE

Marinette si Adrien, doi elevi de liceu care se pot transforma în super-eroii, Buburuza si Motan Noir au parte de noi super-aventuri în misiunea lor de a salva Parisul, prin prinderea creaturilor rele, Akums, care pot transforma pe oricine într-un raufacator. În sezonul 2, Adrian remarca o noua eleva, Kagami, lucru pe care Marinette îl observa imediat. si Marinette îl întalneste pe Luka, care isi da seama de sentimentele confuze din sufletul ei … Îl cunoaºte de asemenea pe Master Fu ºi afla de la el despre existenþa altor fiinþe la fel ca ea. Multumita lor, va avea ocazia sa ajute diferiti super-eroi în misiunile lor deosebit de dificile. În cele din urma, afla ca Hawk Moth are un plan diabolic la care lucreaza de multa vreme si este hotarat sa îl implementeze pentru a o învinge pe ea si pe Moran Noir. 

Din 12 noiembrie, de luni pana joi la 16:30.

NOI EPISOADE DIN SEZONUL 3 AL SERIALULUI MEREU LA MIJLOC

Un nou an in viata familiei Diaz, ne prezinta viata inventivei Harley Diaz si perspectiva sa plina de umor despre diferite momente din viaþa de adolescent si copil mijlociu al unei familii numeroase care trebuie sa gaseasca diferite soluþii pentru a face faþa acestei situaþii. Ea reuºeºte chiar sa se remarce, în casa agitata a familiei sale din suburbia Massachusetts-ului.

Episoade noi de luni pana vineri la 19:30 

LANSAREA SEZONULUI 2 DIN SERIALULCASA LUI RAVEN

Serialul urmareste povestile amuzante si aventurile a doua prietene Raven si Chelsea, fiecare divortate si cu proprii copii – gemenii lui Raven, Booker si Nia, si fiul lui Chelsea, Levi – si care locuiesc împreuna într-o casa agitata, dar amuzanta în care uneori apare si cea mai buna prietena a gemenilor si vecina lor, Tess. Fara ca cei mici sa stie, Raven are viziuni din viitor si, fara ca ea sa stie, Booker descopera ca are aceeasi abilitate.

De luni pana vineri la 17:00

Disney Junior

VAMPIRINELE ROCK

Micutii telespectatori si familiile lor au parte de noi surprize de la Vampirina: scurt metraje cu momente muzicale interpretate de trupa Vampirinele Rock.
Vampirina este povestea amuzanta a unei fetite vampir care se muta cu familia din Transylvania în Pennsylvania unde vor deschide un hotel de tip bed & breakfast pentru a gazdui vampiri si spiridusi. Pe masura ce povestea se dezvaluie, Vampirina are parte de tot soiul de provocari în încercarea de a-si face noi prieteni în oras si la scoala unde invata. Astfel, ea descopera o multime de lectii de viata si isi da seama ca este mai simplu sa fii precum ceilalti, dar este mult mai important sa imbratisezi calitatile care ne fac unici.

Din 26 noiembrie, de luni pana vineri la 17:25

Vampirina

NOI EPISOADE DIN PRIETENII CATELUSI

Disney Junior vi-i prezinta pe cei doi prieteni în episoade noi! Mari amatori de distractie, fratii catelusi din rasa pug, Bingo si Rolly, sunt dornici de aventuri si pornesc în fiecare zi în noi experiente pline de energie si învataturi în cartierul în care locuisesc, dar si în alte colturi ale lumii.

De luni pana vineri la ora 17:30

NOI EPISOADE DIN SEZONUL 2 CU MICKEY SI PILOTII DE CURSE

Serialul dedicat prescolarilor ajunge este plin cu aventuri îndraznete, avandu-i ca protagonisti pe Mickey Mouse, cel mai îndragit personaj Disney, si prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy si Donald, de data aceasta la bordul unor masini si mai rapide.

Programul ni-i prezinta pe Mickey si gasca în curse amuzante si curajoase în jurul lumii si în orasul lor natal, Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie si Daisy au propria afacere de succes numita Ajutoarele Abile, rezolvand problemele oricui are nevoie de o mana de ajutor. Special create pentru copiii cu varsta între 2 – 7 ani, povestile sunt concepute astfel încat sa împartaseasca lectii sociale si emotionale despre prietenie, munca în echipa, optimism si fairplay.

Din 12 noiembrie, de luni pana vineri la 18:00

In plus, pentru a sarbatori aniversarea de 90 ani a lui Mickey Mouse, pe 17 si 18 noiembrie, vor fi difuzate o multime de episoade din serialele Mickey si Pilotii de Curse si Clubul lui Mickey Mouse.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai lung canal maritim este canalul Suez.

› vrei mai mult

Bancul zilei

* La o conferinta internationala de presa tinuta de Diavol, a fost
prezentata o arma ultrasofisticata de marimea unei gamalii de ac. In
pauza, sefii de stat discuta: " Eu, am avut un aparat foto pe pleoapa
stanga si serviciul meu de informatii este deja pus la punct cu aceste
imagini" ; " Eu am avut o camera video implantata in dinte si in felul
acesta ai mei au receptionat in mod instantaneu, prin satelit, aceste
imagini"... Seful de stat roman, retras intr-un colt, isi bea linistit
cafeaua. Surprinsi, ceilalti il intreaba: "Tu nu ai facut nimic pentru tara
ta?" Raspunsul: " Despre gamalia asta de ac vorbiti, baieti?

› vrei mai mult