Recomandarile lunii mai la Disney Channel

29 aprilie 2016, 13:34

Premiera serialului Soy Luna


Luna este o adolescentã care locuiește împreunã cu familia ei în Cancun, Mexic. Acolo merge la școalã, are grupul ei de prieteni și adorã sã meargã pe patine cu rotile. Însã viața ei se schimbã când pãrinților ei li se oferã un loc de muncã în Buenos Aires, Argentina, unde trebuie sã se mute întreaga familie. Astfel, Luna trebuie sã facã fațã unui oraș mare, unor noi prieteni, într-o școalã dintr-o zonã selectã a orașului, într-un mediu care nu îi va fi prietenos. Luna se refugiazã în pasiunea ei pentru patine cu rotile și descoperã astfel un nou univers pe role, Jam & Roller, datoritã cãruia va reuși sã se simtã ca acasã în noul oraș. Cu determinare, entuziasm și noua ei dragoste pentru mersul pe patine cu rotile, va descoperi astfel dansul pe role unde va cunoaște prieteni noi, va întâlni prima ei iubire și va descoperi cine este cu adevãrat.


Urmãriți noul serial începând cu 16 mai ora 18:00. Serialul se va difuza în fiecare zi de luni pânã vineri de la ora 18:00.

Soy Luna

 Radio Disney Music Awards 2016


A patra ediție de decernare a Premiilor anuale Radio Disney Music va avea loc pe 30 aprilie la Microsoft Theater în Los Angeles și va fi difuzat în luna mai pe Disney Channel.


Urmãriți ediția 2016 a RDMA vineri 27 mai la ora 18:55

 

K.C. Sub Acoperire: Episodul Special Robotul Fugar


În acest episod special de o orã, K.C. Cooper cere sprijinul fostei spioane și expertã IT Simone Deverauz când robotul sofisticat al familiei ei, Judy, pleacã de acasã și este capturat de agenți inamici.


KC Sub Acoperire este o comedie care ne-o prezintã pe K.C., o liceanã maestrã în matematicã ce se antreneazã pentru a deveni un super spion sub acoperire, pãșind pe urmele pãrinților ei. Fiecare episod ne prezintã familia Cooper în încercarea de a echilibra problemele normale de familie cu misiunile lor sub acoperire pentru a-și proteja țara.


Urmãriți noul episod pe 15 mai la ora 09:30.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Drahma de argint in greutate de 8 grame, emisa de orasul grecesc Histria in anul 480 i.Hr este cea mai veche moneda atestata pe teritoriul romanesc.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Te mai doare dintele, puisor? il intreaba mama pe baiat dupa ce a venit de la stomatologie.
- Habar n-am! Dintele a ramas la dentist!

› vrei mai mult