Recomandarile lunii iunie la Disney Channel

29 mai 2017, 15:54

PREMIERA SERIALULUI 11


11 este un nou serial despre fotbal ce debuteaza la Disney Channel în vacanta de vara!


Serialul îl are ca protagonist pe Gabo, un adolescent pasionat de fotbal. Aventura sa începe atunci cand calatoreºte spre Buenos Aires unde va locui în caminele IAD, o mare academie de fotbal. El viseaza sa devina un fotbalist de succes, dar descopera tot soiul de secrete ale familiei sale.


De luni pana vineri la ora 20:00, din 19 iunie.

11


PREMIERA SERIALULUI MICKEY SI PILOTII DE CURSE


Noua animatie Mickey si Pilotii de Curse îsi va face debutul la Disney Channel. Serialul dedicat prescolarilor este plin cu aventuri îndraznete, avandu-i ca protagonisti pe Mickey Mouse, cel mai îndragit personaj Disney, si prietenii lui, Minnie, Pluto, Goofy, Daisy si Donald. Programul ni-i prezinta pe Mickey si gasca lui la volanul masinilor lor unice, în curse amuzante si curajoase în jurul lumii, dar si facand nazdravanii în orasul lor natal Hot Dog Hills. În afara pistei de curse, Minnie si Daisy au propria afacere de succes ca Ajutoarele Abile, rezolvand problemele oricui are nevoie de o mana de ajutor. Special create pentru copiii cu varsta între 2 - 7 ani, povestile sunt concepute astfel încat sa împartaseasca lectii sociale si emotionale despre prietenie, munca în echipa, optimism si fairplay.


Serialul se lanseaza pe 10 iunie la ora 7:50 si se difuzeaza în fiecare zi de weekend.


Mickey si Pilotii de Curse


MARATON ELENA DIN AVALOR


Haideti sa sarbatorim Ziua International a Copiilor cu 5 episoade consecutive cu printesa preferata a copiilor ºi o scurta vizionare în exclusivitate din filmul animat Mai încalcit ca niciodata cu Printesa Rapunzel!


Actiunea animatiei Elena din Avalor se petrece în taramul fermecat de poveste Avalor, si spune povestea Elenei, o adolescenta curajoasa si aventuroasa care si-a salvat regatul împotriva unei vrajitoare rele si care trebuie acum sa învete cum sa conduca din rolul de printesa încoronata pana cand va avea varsta necesara pentru a deveni regina. Calatoria Elenei o va ajuta sa înteleaga ca noul ei rol presupune prudenta, rezistenta si compasiune, trasaturi pe care orice lider adevarat trebuie sa le aiba.


Joi, 1 iunie începand de la ora 15:00


Elena din Avalor


ÎN VACANTA CU DISNEY!


Daca nu plecati nicaieri în vacanta, haideti în vacanta cu Disney!!! Ramaneti alaturi de serialele preferate: Mereu la Mijloc, Tabara cu Peripetii, Elena din Avalor, Bizaardvark, Zhu Zhu si alti prieteni de la Disney. Acest bloc de programe debuteaza pe 19 iunie cu un episod dublu din serialul Mereu la Mijloc, de luni pana vineri la ora 13:30.


De luni, 19 iunie, în fiecare zi în cursul saptamanii, de la 8:50.


WEEKENDURI CU PREMIERE

Copiii Bionici Sezonul 4 – noi episoade în fiecare zi de weekend de la 09:30.

K.C. Sub Acoperire Sezonul 2 are finalul sambata pe 3 iunie la ora 10:00.

Liv & Maddie Sezonul 4 revine cu noi episoade în fiecare weekend în perioada 3-18 iunie, de la 10:30.

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Brasil, capitala Braziliei, luminata noaptea si vazuta din aer seamana cu un avion.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O profesoara il intreaba pe Bula:
-Bula,daca ai lua portofelul unui om din buzunar ce-ar insemna ca sunt?
-Ministrul de finante

› vrei mai mult