Recomandarile lunii iulie la Disney Channel si Disney Junior

29 iunie 2018, 12:18

DISNEY CHANNEL

 

EROI DE VACANTA

In fiecare zi de vacanta din luna iulie, telespectatorii isi dau intalnire cu cele mai indragite personaje din serialele Casa lui Raven, K.C. Sub Acoperire, O Poveste incalcita: Serialul si Miraculos: Buburuza si Motan Noir

 

Din 2 iulie la 7:40.

 

NOI EPISOADE DIN SEZONUL 3 AL SERIALULUI MEREU LA MIJLOC

Serialului o are in centrul sau pe inventiva Harley Diaz si prezinta perspectiva sa plina de umor despre diferite momente din viata de adolescent si copil mijlociu al unei familii numeroase. Ea trebuie sa gaseasca permanent diferite solutii pentru a face fata acestei situatii si reuseste chiar sa se remarce, in casa agitata a familiei sale din suburbia Massachusetts-ului.

Episoade noi de luni pana vineri la 8:55

 

ULTIMUL EPISOD DIN SEZONUL 1 AL SERIALULUI O POVESTE INCALCITA: SECRETUL RAZEI DE SOARE

De cand a fost eliberata de sub vraja lui Gothel si a fost reunita cu parintii ei, Regele Frederic si Regina Arianna din Corona, Rapunzel se adapteaza noii ei vieti si continua sa aiba parte de diferite aventuri impreuna cu Gheorghe Papagheorghe, Cameleonul Pascal, calul Maximus, si Cassandra, noua ei prietena.

o poveste incalcita, serialul 

Inultimulepisodedinprimulsezon, Rapunzel se confrunta cu cea mai mare provocare a sa: Varian e disperat sa isi salveze tatal si o ia prizoniera pe Regina. Rapunzel si Regele isi unesc fortele pentru a o salva pe Regina.

Episodul special va fi difuzat sambata, 14 iulie la 9:20.

 

OMUL PAIANJEN: EPISOADE IN PREMIERA

in aceasta noua abordare a povestii Omului Paianjen, Peter Parker a fost acceptat la Liceul Horizon, o scoala pentru copiii inteligenti pasionati de stiinta. in acelasi timp, el invata responsabilitatile aduse de rolul de super-erou in New York.

In fiecare sambata, de la ora 14:00.

 

NOI EPISOADE ZHUZHU

Polly este in cautarea distractiei si a aventurilor impreuna cu cei patru hamsteri ai sai, in serialul Zhu Zhu. Ea este o fata foarte energica, iar hamsterii Zhu Zhu trebuie sa fie mereu pregatiti sa tina pasul cu ea. Pentru a-i ajuta in misiunea lor in cautarea distractiei, animalutele au construit un sistem de tuburi care le pot transporta din casa familiei Pamplemousse in aproape orice locatie din Anytown intr-o clipa.

In ciuda aventurilor periculoase si taraboiului soricesc, in final, povestioarele lui Polly si a animalutelor ei Zhu Zhu se rezuma la a avea sufletul bun si la prietenie. Polly si animalutele Zhu Zhu se iubesc si au grija unii de altii.
 

Din 16iulie in fiecare zi la 13:30.

 

Disney Junior

 

NOI EPISOADE DIN SERIALUL CLAUDE

Claude este un caine iesit din comun care locuieste cu stapanii sai Domnul si Doamna Sclipescu, si fiecare zi este un nou prilej de aventuri pentru el alaturi de cel mai bun prieten al sau, Domnul Scamosos.

In fiecare sambata si duminica la 10:30

EPISOADE NOI DIN GARDA FELINA (SEZONUL 2)

Aparatorii Regatului Luminii se intorc cu noi episoade din sezonul 2! Fiti alaturi de Simba si clanul lui intr-un sezon nou-nout al Garzii Feline, pentru a urmari o serie de episoade captivante despre cum ei continua sa protejeze pe toata lumea chiar si atunci cand sunt in pericol!Serialul il prezinta pe Kion si pe restul Garzii Feline, Beshte, Fuli si Bunga care se lupta din nou cu hienele, rezolva situatii inedite ce apar in regatul animalelor si protejeaza Regatul Luminii.

In fiecare sambata la ora 11:00.

 

EPISOADE NOI DIN SOFIA INTAI (SEZONUL 4)

Bucura-te de episoade in premiera din sezonul 4 al serialului Sofia intai la Disney Junior. O poti urmari impreuna cu prietenii sai in noi aventuri dincolo de zidurile taramului Misteria.

In fiecare sambata, la ora 09:30

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Smaltul dintilor este cea mai tare si mineralizata substanta din corp.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula cu un prieten de a lui Radu erau in oras. La un moment dat incepe Radu sa urle:
-AOLEU!!!
La care Bula zice:
-Ce ai ,ma?
-Ma doare capul!!!Nu ai o pastila?
-Ei, zice Bula, ai noroc tocmai am cumparat!
La care Radu zice:
-Da-mi odata nu ma mai tine asa!!!
-Ok! zise Bula si ii dadu pastila.
Dar deodata Radu du ce inghitii incepu sa se aleasca la fata si zise:
-Ba Bula totusi aia era pastila
de dureri de cap?
Bula zise:
-Vai am uitat! Aia era pastila Raid pentru tantari!!!
Cand auzise asta Radu lesina deodata, iar Bulase duse linistit acasa.

› vrei mai mult