Recomandarile lunii ianuarie la Disney Channel si Disney Junior

20 decembrie 2018, 14:43

  DISNEY CHANNEL

 

NOI EPISOADE DIN SEZONUL 3 SOY LUNA


SOY LUNA

In al treilea sezon al serialului Soy Luna, aceasta isi intalneste bunicul si are oportunitatea de a-si explora trecutul. Acum ca este Sol Benson, ea devine noua mostenitoare, viata schimbandu-i-se radical. Luna, Nina, Jim si Yam sunt toti in ultimul an de scoala si trebuie sa decida ce vor sa faca cu viitorul lor, in timp ce Ambar, Delfi, Jazmín, Matteo si Ramiro se confrunta cu provocarile primului an de dupa terminarea liceului.

Din 14 ianuarie, de luni pana joi, de la 18:00

 

BIZAARDVARK: PRIMELE EPISOADE ALE SEZONULUI 3

Bizardvaark

Paige si Frankie sunt doua pustoaice de 13 ani, foarte bune prietene, care scriu muzica si creeaza videoclipuri pentru canalul lor online, Bizaardvark. Cand ating 10.000 de abonati, fetele se muta intr-un studio creativ. in acest mediu diferit, avand prietenii si familia aproape, vor trece prin numeroase aventuri distractive in incercarea lor de a ajunge vedete online.

Din 21 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 19:30

 

ELENA DIN AVALOR, NOI EPISOADE

Elena este o tanara curajoasa si cu spirit aventurier, care reuseste sa invinga raul si sa isi salveze regatul de sub imperiul vrajitoriei. in noile episoade ale sezonului 2, viteaza succesoare la tronul regatului Avalor isi asuma noi responsabilitati de conducatoare si patrunde si mai adanc in taramul jaquinilor.

Din 28 ianuarie, de la luni pana joi, de la ora 15:00

 

LANSARE: FAMILIA GREEN LA ORAS

Ianuarie aduce pe ecran un nou serial si noi aventuri, de aceasta data ale familiei Green. Recent mutata de la tara in marele oras, familia incearca sa se obisnuiasca cu noul stil de viata. Cricket Green, un baiat nazdravan, entuziast si curios, descopera alaturi de familia sa diferentele dintre locurile natale si viata la oras, intr-un mod distractiv.

Din 14 ianuarie, de luni pana vineri de la ora 17:00

 

 DISNEY JUNIOR

 

FANCY, NANCY, CLANCY DETECTIV

Fancy Nancy Clancy eroina priceputa sa gaseasca extraordinarul in obisnuit, se pregateste de noi ispravi alaturi de familie si prieteni. Cand Marabelle dispare, Nancy isi asuma rolul de detectiv, dar nu oricare, ci unul meticulos si cu nas fin, foarte hotarat sa o gaseasca.

De pe 7 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 18:00

 

MICII-MUPPETS AU O NOUA MISIUNE

Kermit, Piggy, Fozzie, Animal, Gonzo si Summer isi pun, din nou, imaginatia la treaba pentru a gasi o solutie la o noua provocare: picioarele urat mirositoare ale lui Animal. Astfel, cei 6 prieteni jucausi si isteti se decid sa deschida o spalatorie auto in care sa aiba loc si picioarele lui Animal!

De pe 7 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 11:00


EROI
IN PIJAMALE

Folosind puterea amuletelor, Greg se transforma in Gekko, Amaya devine Owlette, iar Connor, Catboy! Pentru necunoscatori, costumele lor ar putea parea niste simple pijamale, insa ei sunt EROII in PIJAMALE porniti in noi si noi misiuni.

De pe 21 ianuarie, de luni pana vineri, de la ora 19.00

 

PRIETENII CATELUSI PLANIFICA PETRECERI

Cei doi frati catelusi din rasa pug, Bingo si Rolly, sunt mari amatori de distractie si aventuri. Noile episoade scurte ni-i prezinta pe cei doi nastrusnici in ipostaza de organizatori ai petrecerii perfecte pentru pisici. Doar ca planul lui Bingo si al lui Rolly de a construi un tobogan epic pentru party nu merge asa cum fusese gandit!

De pe 28 ianuarie, de luni pana joi, de la ora 17:25

 

DUMINICI CALDE CU PRIETENII DISNEY

Duminicile friguroase de ianuarie vor putea fi petrecute in familie, in compania personajelor favorite de la Disney: Printesa Sofia, Simba si Rafiki din Garda felina, dar si clasicii Winnie, Peter Pan, Cenusareasa si Mufasa.

Din 13 ianuarie, in fiecare duminica de la ora 17:30

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Numele orasului albanez Corovoda vine de la bulgarescul Cerna voda, insemnand apa neagra, la fel ca numele orasului romanesc Cernavoda.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Stiti cum se face laptele praf ?
Se arunca vaca din avion !

› vrei mai mult