Recomandarile lunii decembrie la Disney Channel si Disney Junior

29 noiembrie 2018, 14:21

DISNEY CHANNEL

 

NOI EPISOADE DIN SEZONUL 2 AL SERIALULUICASA LUI RAVEN

Serialul urmareste povestile amuzante si aventurile a doua prietene Raven si Chelsea, fiecare divortate si cu proprii copii – gemenii lui Raven, Booker si Nia, si fiul lui Chelsea, Levi – si care locuiesc impreuna intr-o casa agitata, dar amuzanta in care uneori apare si cea mai buna prietena a gemenilor si vecina lor, Tess. Fara ca cei mici sa stie, Raven are viziuni din viitor si, fara ca ea sa stie, Booker descopera ca are aceeasi abilitate.

De luni pana vineri la 17:00

 

HOTEL TRANSILVANIA: EPISOADE NOI

HOTEL TRANSILVANIA: EPISOADE NOI


Bazat pe filmul de succes, serialul se axeaza pe anii adolescentei fiicei lui Dracula, Mavis, si a celor mai buni trei prieteni ai ei, Hank N Stein, Pedro si Wendy Blob. Dracula este plecat cu afaceri oficiale de vampiri, asa ca Mavis se bucura in sfarsit de oportunitatea de a-i arata tatalui ei ce poate face.

Din 10 decembrie, de luni pana vineri, la ora 16:00

 

STRADA DALMATIENI 101– VIZIONARE IN EXCLUSIVITATE

O surpriza speciala de Sarbatori pentru telespectatorii Disney Channel: o privire pe furis din serialul Strada Dalmatieni 101 ce urmareste aventurile a celor doi frati mari dalmatieni Dolly si Dylan, ale parintilor lor, Delilah si Doug, si ale celor 97 de frati si surori mai mici ale caror nume incep toate cu D. intrucat parintii lucreaza si nu au un stapan care sa le poarte de grija, Dylan si Dolly fac eforturi sa pastreze lucrurile in ordine acasa, in ciuda faptului ca si ei sunt copii.  Haosul si umorul se dezlantuie atunci cand incearca sa pastreze un echilibru intre distractie si simtul datoriei.

Vineri 21 decembrie la ora 18:00

 

PROGRAM SPECIAL DE SARBATORI

In fiecare zi de vacanta, copii si familiile lor au parte de programe speciale: maratoane zilnice din episoadele cele mai populare de la 7:15 la 11:30 si si filme clasice sau moderne Disney in fiecare zi de la 11:30 si de la 21:30:

 

Disney Junior


NOI EPISOADE DIN GOLDIE & URSULE
T (Sezonul 2)

Fiti pe faza pentru a vedea cele mai noi aventuri ale lui Goldie si ale prietenului ei, Ursulet!

Goldie, o fata curajoasa si aventuroasa cu parul ca de aur, si Ursulet, ursul cel mic din bine-cunoscuta poveste, au devenit prieteni inseparabili si pornesc in aventuri in Padurea de Basm impreuna cu personaje cunoscute din basme si povesti pentru copii.

in zilele de weekend, la 9:00

 

PREMIERA SERIALULUI FANCY NANCY CLANCY

Bazat pe seria de carti de la New York Times, serialul Fancy Nancy Clancy este cea mai noua productie animata de comedie de la Disney Junior. in centrul sau se afla micuta Nancy, in varsta de 6 ani, careia ii place sa fie pretioasa in tot ceea ce face, de la vocabularul variat pana la tinuta creativa si studiata. Nancy este intotdeauna incantata de tot ce ii ofera viata si reuseste sa transforme orice experienta obisnuita intr-una extraordinara alaturi de prietenii si familia sa.

Pe 31 decembrie la ora 11:00

 

CRACIUNUL LA DISNEY JUNIOR

Intre 17-28 decembrie, cu incepere de la ora 9:00, cei mai mici telespectatori si familiile lor pot urmari programul special de Sarbatori: episoade duble cu Eroii in Pijama, urmate de episoade din Prietenii Catelusi, Mickey si Pilotii de Curse, Vampirina, Garda Felina si Micii Muppets.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Blana vidrelor este alcatuita din 90000 de fire de par pe cm2.

› vrei mai mult

Bancul zilei

TREI PERLAMENTARI INTR-O LIMUZINA DISCUTAU.
PRIMUL. NU NE-AM VANDUT TARA!!!!!!!!
AL DOILEA. NU SUNTEM TRADATORI DE TARA!!!!!!!AL TREILEA. NU DOAR AM IMPARTIT-O INTRE NOI.

› vrei mai mult