Recomandarile lunii august de la Disney Channel

22 iulie 2014, 16:05

Phineas & Ferb Razboiul Stelelor
Phineas & Ferb Razboiul StelelorIn "Phineas si Ferb: Razboiul Stelelor," cei doi frati se afla in apropierea lui Luke Skywalker pe planeta Tatooine cand planurile lui R2-D2 si Stelei Mortii ajung din greseala in plano-motorul lor. Fiind nevoiti sa salveze soarta planetei, ei o angajeaza pilot pe Isabella, rivala lui Han Solo, pentru a-i ajuta sa returneze planurile Aliantei Rebelilor. Lucrurile se complica si mai tare cand Stormtrooperul Candace vrea sa ii prinda pe Rebeli si ii urmareste in intreaga galaxie in incercarea de a recupera planurile Stelei Mortii.
Premiera are loc sambata, 30 august, de la ora 10:00.

Minnie & You sezonul 2
In luna august se difuzeaza 10 episoade noi din seria Minnie & You pline cu idei creative pentru a aduce cat mai mult din stilul indragitei Minnie in viata micutelor telespectatoare.
Din 4 august de luni pana vineri de la 9:25 si in reluarea de la 11:30 si 18:50.
 
Jurnal de vacanta
Un nou serial de comedie se lanseaza in luna august: Jurnal de vacanta. Programul spune povestea a patru tinere, Dana, Eleanor, Tamara si Daffy, care au locuit in aceeasi cladire din Tel Aviv de cand erau in clasa I, si care au jurat ca vor ramane prietene pe veci. Dar in vacanta de vara cand fetele au 15-16 ani, Dana se muta in Italia. Pentru a ramane in legatura cu ea, Eleanor, Daffy si Tamara intra zilnic pe Internet si o includ pe Dana in aventurile lor amuzante de vara. Cele trei fete planuiesc de asemenea sa lucreze pentru a strange bani sa o viziteze in Milano in ultima saptamana de vacanta. Dar atunci cand vine momentul sa plece, oare vor reusi fetele sa depaseasca obstacolele care pun in pericol prietenia lor de-o viata?
Din 18 august, de luni pana vineri de la 15:15 si in reluare de la 19:50 si 22:05.

Vacanta cu filme
Programul special de vacanta include cele mai indragite filme in fiecare zi a saptamanii, de la ora 11:35, printre care:
Duminica, 3 august - Masini
Joi, 7 august– Sofia, A Fost o Data ca Niciodata
Vineri, 8 august – Hai Sa Stralucim
Duminica, 10 august – Bambi

Si multe altele…

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Incepi sa interactionezi mai mult cu familia. Asta iti va da ocazia sa descoperi multe lucruri noi pe care nu le stiai despre unii membri ai familiei. Este un moment bun de reconectare si relaxare.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Jaguarul este singura felina care rage. Are o varietate de vocalizari, printre care mormaituri, maraituri si grohaituri, si un mieunat bland in perioada de imperechere.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un terorist ameninta personalul unui avion cu pistolul:
Teroristul: "Va-mpusc daca nu duceti avionul la Teheran."
Personalul: "Stai calm, nu mergem deloc la Teheran."
Teroristul: "Va impusc, voi n-auziti?"
Personalul: "Tu nu intelegi ca acest avion nu are cum sa mearga la Teheran?"
Teroristul: "Am un pistol, ce nu e clar? Si acest avion VA merge la Teheran!"
Personalul: "Stai dom'ne calm, in fata este un domn cu o bomba care vrea sa mergem la Beirut .

› vrei mai mult