Recomandarile Disney Channel pentru luna iulie

11 iulie 2012, 12:35

MAREA POVESTE DISNEY
Program special, in fiecare zi de miercuri din luna iulie, la ora 16:00

In fiecare zi de miercuri din luna iulie, Disney Channel va prezenta multi-episoade fantastice din cateva din serialele tale preferate.

In aceata luna urmareste “Bafta Charlie: Zapada”, “Magicienii din Waverly Place: Magicieni vs Varcolaci” si “Totul pentru dans”.

 Nu pierde aceste episoade extraordinare in fiecare zi de miercuri din luna iulie, la ora 16:00. Episoadele speciale vor fi prezentate in fiecare duminica, la ora 09:30.

VINERI 13
Program special, vineri, 13 iulie 2012, de la 10:00

Vino la Disney Channel vineri, 13 iulie, de la ora 10:00, pentru un maraton al serialului “Dadaca mea e un vampir”.

Dupa un “Oras Haloween” de groaza, la Disney Channel urmeaza un maraton de 12 episoade din serialul “Dadaca mea e un vampir”.

Nu pierde ziua de  VINERI 13 de la Disney Channel, de la ora 10:00.

TOTUL PENTRU DANS
Episod in premiera, sambata si duminica, 14 si 15 iulie 2012, la ora 14:30
TOTUL PENTRU DANS: TABARADisney Channel prezinta un nou episod  din “Totul pentru dans”, urmat, de la ora 14:30, de un maraton dedicat acestui serial.

CeCe si Rocky o lasa pe Evie, o admiratoare, sa-si petreaca timpul cu ele. Cand Evie incepe sa o copie pe CeCe, lucrurile incep sa fie ciudate.

Maratonul “Totul pentru dans” incepe la Disney Channel la ora 14:30, sambata, 14 iulie, cu un episod in premiera.

Desenele animate “MASINI” MOON MATER
 Premiera, vineri, 20 iulie 2012, la ora 17:00

In timpul saptamanii dedicate desenelor animate “Masini”, poti urmari episodul nou nout, Moon Mater.

Autonaut-ul Impala XIII este blocat pe Luna si are nevoie de remorcare.  Nimeni nu poate da o mana de ajutor pana in momentul in care apare Mater pe rampa de lansare. Cu putin antrenament la "NASCA", Mater devine Auto-naut oficial. Mater poate astfel sa remorcheze Impala XIII inapoi pe Pamant.

Urmareste premiera Moon Mater vineri. 20 iulie, la ora 17:00.

PHINEAS SI FERB: MONSTRII DIN SPATIUL TRI-STATE
Program special, sambata, 21 iulie 2012, la ora 13:00

Sambata, 21 iulie, Disney Channel iti da ocazia de a sta fata in fata cu unul dintre cei mai ciudati monstri intalniti vreodata de Phineas si Ferb in spatiul Tri-State.

Urmareste aceasta aventura ciudata cu “Phineas si Ferb” la ora 13:00, sambata, 21 iulie.

MARATON JESSIE
Episod in premiera, luni, 23 iulie 2012, la 15:30

Intra in maratonul “Jessie” de la Disney Channel, luni, 23 iulie si poti urmari un episod nou la ora 15:30.

In noul episod in premiera, “Baieti Rai”, Jessie nu este de acord cu Vincent, baiatul pe care il place Emma, din cauza reputatiei lui si a influentei negative pe care ar putea avea-o asupra fetei.
Afland ca Emma a chiulit de la scoala pentru a se intalni cu Vincent, Jessie o pedepseste: nu ii da voie sa iasa din casa. Insa, in lipsa lui Jessie, Vincent se invita in vila si da o petrecere care scapa de sub control. In cele din urma Emma o suna pe simpatica dadaca pentru a-i cere ajutorul.

Nu pierde acest maraton “Jessie” si urmareste   noul episod, “Baieti rai”, luni, 23 iulie, de la ora 15:30.

EPISOADE NOI DIN “VIATA IN ACVARIU”
Episoade in premiera, incepand de luni, 16 iulie 2012, de la ora 14:30

Disney Channel face valuri cu noile episoade din “Viata in acvariu” de luni, 16 iulie, la ora 14:30.

Aceasta animatie captivanta din uriasul acvariu de la Bud's Pet Shop, prezinta viata de licean vazuta prin ochii a trei buni prieteni: Bea, Milo si Oscar. Impreuna, ei experimenteaza suisurile si coborasurile vietii de adolescent: prietenia, intalnirile, sporturile, intrand in diferite situatii mai mult sau mai putin ciudate- atacul unui rac gigantic sau vizita cu scoala in cusca unui hamster.
Serialul a fost creat dupa cartea pentru copii ilustrata de Noah Z. Jones, si prinde viata prin vocile unor actori celebri. Este produs folosind un amestec original de animatie digitala si colaj fotografic.

Incepand de luni, 14 iulie, pana vineri, 20 iulie, ramai cu Disney Channel la 14:30  pentru 5 episoade noi din “Viata in acvariu”.

AMERICA ARE TALENTE
Episod in premiera, sambata, 28 iulie 2012, la 09:00
AMERICA ARE TALENTEVino la Disney Channel duminica, 28 iulie pentru partea a doua a episodul special din “Bobocii Isteti”.

Chyna and Lexi au fost alese ca finaliste la “America are talente”, spectacolul de televiziune filmat in Los Angeles. Astfel Chyna, Olive, Fletcher, Cameron si Darryl trebuie sa faca  impreuna lunga calatorie din San Francisco pana in Los Angeles. Chyna si Lexi sunt nevoite chiar sa pretinda ca sunt bune prietene atunci cand producatorii programului TV realizeaza ca invata la aceeasi scoala. Intre timp, Olive si Paisley intra in jocul “Gasca istetilor”.

Urmareste premiera episodului “America are talente”, la ora 09:00, sambata, 28 iulie

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Rechinii, aceste masini formidabile de ucis, au o caracteristica foarte interesanta a dintilor: dintii se deplaseaza, in tot cursul vietii, spre marginea anterioara a maxilarului. In acest fel sirurile anterioare de dinti vechi, tociti, ies treptat din cavitatea bucala si apoi cad. Astfel teribilul peste isi pastreaza pana la batranete ingrozitoarele arme.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La spitalul de nebuni sunt niste banci rosii pe care nebunii le lingeau toata ziua.Un bodyguard
intreaba unul dintre ei:
-Ce faceti aici??
-Pai nu vezi ca lingem bancile?
A doua zi,bancile au fost vopsite in verde.Nebunii stateau si se iutau la ele.Bodyguardul catre acelasi nebun:
-De ce nu lingeti bancile?
-Asteptam sa se coaca.

› vrei mai mult