"Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron" - o lupta epica intre super-eroi si roboti!

20 aprilie 2015, 11:32

Cel mai puternic robot creat vreodata declara razboi omenirii! E timpul ca Razbunatorii sa se regrupeze si sa-i arate cine-i seful pe Pamant.

Iron Man (Robert Downey Jr.), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Vaduva Neagra (Scarlett Johansson) si Hawkeye (Jeremy Renner) trebuie sa lase la o parte ciondanelile si sa fie o echipa adevarata. Altfel nu vor putea invinge robotul aproape invincibil!
"Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron" – o lupta epica intre super-eroi si roboti!De data aceasta, Razbunatorilor li se alatura noi aliati - gemenii Pietro Maximoff (Quicksilver) si Wanda Maximoff (Scarlet Witch), care isi vor folosi puterile speciale impotriva lui Ultron.

„Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron” este unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2015. Studiourile Marvel promit sa ne surprinda cu super efecte speciale, costume mai tari pentru personaje si peisaje spectaculoase,  filmate cu drone in zone exotice.

Regizorul Joss Whedon si-a promis, dupa primul film din seria Razbunatorii, ca urmatorul sa fie cu mult mai bun. Aflam daca promisiunea lui se indeplineste si daca Razbunatorii il vor potoli pe Ultron, din 24 aprilie in cinematografele din toata tara! Biletele s-au pus deja in vanzare in cinematografe.
"Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron" – o lupta epica intre super-eroi si roboti!In plus, aveti ocazia sa luati si voi parte la misiunea de salvare a lumii si sa castigati zeci de premii: aflati cu ce Razbunator semanati cel mai bine, faceti trainingul de super-eroi tinut de Nick Fury si luati-va legitimatia de super-eroi in aplicatia „Razbunatorii: Sub semnul lui Ultron”, disponibila aici: https://www.facebook.com/CineForum.ro/app_360618130799813?ref=page_internal

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Rosiile sunt cel mai popular fruct din lume. Si da, exact ca si dovleacul, din punct de vedere botanic este un fruct nu o leguma.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Doi copii striga spre cer ce vor de Craciun.unu incepe sa urle.
-Ba da\' de c urli? Mos Craciun nu e surd!
-Poi da da\' bunika e!!

› vrei mai mult