Cultura generala

Imperiul Roman de Apus s-a reunit cu Imperiului Roman de Rasarit cand Imparatul Constantin cel Mare a cucerit Imperiul Roman de Apus.

› vrei mai mult

ROMANIA COPIILOR, editie speciala a CONIL Fest

24 octombrie 2018, 16:00 | afisari: 515Peste 1.500 de copii tipici si cu dizabilitati vor celebra împreuna, sub cupola Circului Metropolitan Bucuresti, 100 de ani de la Marea Unire, într-o editie speciala a celui mai amplu eveniment destinat copiilor, CONIL Fest, Festivalul Integrarii.


În acest an, alaturi de Primaria Municipiului Bucuresti prin Proedus si de Circul Metropolitan Bucuresti, vom oferi tuturor copiilor talentati din Bucuresti si din tara posibilitatea de a prezenta în cadrul festivalului ROMANIA COPIILOR, cele mai frumoase momente de dans, muzica si poezie autentic romanesti.

În cadrul evenimentului vom avea alaturi de noi invitati speciali, purtatori si promotori ai valorilor autentic romanesti, ale portului, folclorului si traditiilor noastre.

Vom încerca sa redescoperim dragostea de tara si de valorile ei si vom întinde o mana în semn de prieteniei tuturor copiilor cu dizabilitati, scriind astfel împreuna o fila importanta în cartea iubirii, a prieteniei, tolerantei si acceptarii.

ROMANIA COPIILOR este despre noi si copiii nostri, despre tara noastra, despre oamenii buni care suntem. Este despre acceptare si integrare pentru ca, dincolo de orice dizabilitate, exista o abilitate care trebuie descoperita, încurajata si promovata.

Vino la ROMANIA COPIILOR, editie speciala a CONIL Fest, Festivalul Integrarii si aplauda performantele copiilor nevazatori, a celor hipo-acuzici sau cu dizabilitati psihomotorii, a celor cu autism, sindrom Down sau retard mediu. Te vei bucura de momente unice, pline de emotie si vei întelege ca, desi suntem diferiti, cu totii avem sentimente si emotie de oferit.

Organizatorii, alaturi de parteneri si sponsori, te invita sa scrii un gand si pe MANIFESTUL COPIILOR ce va fi amplasat in foayer si unde, voluntari si profesori de arta te vor ajuta sa-ti desenezi, alaturi de toti participantii, gandul pentru tara ta si pentru copiii ei.

ROMANIA COPIILOR este un eveniment artistic de constientizare a situatiei copiilor cu dizabilitati dar si unul de promovare a valorilor, traditiilor si spiritului romanesc în anul centenarului Marii Uniri.

Intrarea la eveniment este gratuita.
În foayer te asteapta expozanti cu oferte speciale, ateliere diverse si multe alte surprize.

Pentru înscrieri participanti - Ramona Raileanu -0786-501.062

Pentru parteneriate media - Irina Ismail -0784.412.222
CONIL Fest 2018

inapoi la stiri Clopotel
Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate