Program de poveste la Disney Channel in saptamana Craciunului

18 decembrie 2012, 14:56

SURPRIZE DE CRACIUN

Intre 10 si 24 decembrie 2012, la ora 16:00

Avem un cadou special pentru toti telespectatorii: o multime de surprize de Craciun! Disney Channel va prezenta noi episoade din serialele de succes, in fiecare zi intre 10 si 23 decembrie, la ora 16:00.

Este vorba despre episoade in premiera din seriale grozave ca Ciudateni, Totul pentru dans, si Perechea de regi – asa ca ramaneti alaturi de noi sa vedeti ce noutati avem in fiecare zi.

Programul Surprizele de Craciun de la Disney poate fi vizionat in fiecare zi, intre 10 si 23 decembrie, la ora 16:00.

DADACA MEA E UN VAMPIR

Finalul sezonului doi
Sambata si duminica, 22- 23 decembrie 2012, la ora  09.30
DADACA MEA E UN VAMPIRIn luna decembrie sezonul doi al fantasticului serial de comedie Dadaca mea e un vampir ajunge la apogeu in ultimul episod, format din doua parti, Intalnirea Finala.
DADACA MEA E UN VAMPIRVampirii din Whitechapel sunt amenintati de o masinarie infricosatoare numita Lucifractor. Ethan isi face la inceput griji mai mari pentru intalnirea sa cu Sarah, pe care o doreste perfecta. Insa cand isi da seama cat de grava poate fi situatia, el intelege ca trebuie sa faca fata fricii si sa se bazeze pe prietenii sai si pe propriile sale abilitati psihice pentru a-si salva amicii si intreaga comunitate de vampiri.

Ultimul episod din serialul Dadaca mea e un vampir va fi prezentat in doua parti sambata si duminica, 22 si 23 decembrie, la ora 09:30.

FILMELE DE CRACIUN - PETER PAN REVINE IN TARA DE NICAIERI

Luni, 24 decembrie 2012, la ora 09:30
PETER PAN REVINE IN TARA DE NICAIERIIn Ajunul Craciunului (luni, 24 decembrie) la ora 09:30, cel de-al doilea film in premiera la Disney Channel este Peter Pan revine in Tara de Nicaieri. Porniti intr-o noua calatorie catre taramul magic unde copiii nu cresc, in aceasta minunata continuare a animatiei Disney din 1953, Peter Pan. Wendy este acum matura si are doi copii. Micutul Danny este fascinat de povestile mamei sale despre Peter Pan, dar fetita de 12 ani, Jane, este un copil sensibil ce nu crede in magie- pana cand este rapita de rautaciosul Capitan Hook (care o confunda pe Jane cu mama sa) si adusa in Tara de Nicaieri. Batranul pirat vrea sa o foloseasca pe fetita ca momeala pentru a-l atrage pe Peter Pan. Dar cand acesta afla de rapire, isi amana toate planurile si cu ajutorul prietenilor si un strop de praf de stele, porneste in cautarea lui Jane. In curand fiica lui Wendy intelege ca orice este posibil, cu ajutorul magiei!  

Nu pierdeti premiera filmului Peter Pan revine in Tara de Nicaieri, luni, 24 decembrie, la ora 09:30.

De asemenea, pe parcursul intregii saptamani incepand de la 9:30, Disney Channel difuzeaza filme clasice de animatie: Aladin: Intoarcerea lui Jafar (marti, 25 dec), Regele Leu 3 (miercuri 26 dec), Aladin - Regele Hotilor (joi 27 dec) si Tarzan (vineri 28 dec).
Regele Leu 3

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Este o perioada destul de tensionata, si asta ar putea duce la neintelegeri in relatia cu prietenii de joaca. Pastreaza-ti calmul si incearca sa gasesti o solutie de compromis!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Grecia a fost cucerita de Imperiul Otoman in 1453. De abia in anul 1829 Grecia si-a obtinut independenta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un om moare si ajunge in rai la Sfantu patru.Acesta ii arata niste ceasuri si ii zice ca acestea sunt ceasurile minciunii si ca de cate ori cineva minte ceasul se da cu o ora inainte.Omul se uita la ceasuri si intreba unde este ceasul lui Nastase.Sfantu Patru ii zice ca este in camera lui Isus pe post de ventilator.

› vrei mai mult