Pro Video lanseaza in luna august o noua ecranizare Disney a celebrului basm Cenusareasa, pe suport DVD si Blu-Ray.

27 august 2015, 14:20

Dupa 65 de ani de la premiera animatiei realizate de Studiourile Disney, regizorul Kenneth Branagh readuce in atentia publicului basmul nemuritor care a incantat generatii intregi, intr-un spectacol vizual uimitor.

In aceasta noua ecranizare a basmului tanara actrita Lily James o interpreteaza pe Cenusareasa, care se indragosteste de fermecatorul print Kit, interpretat de actorul Richard Madden, devenit celebru gratie rolului jucat in serialul „Urzeala tronurilor". “Cenusareasa” s-a bucurat de o echipa de renume pentru design si costume, din care a facut parte Sandy Powell, detinatoare a trei premii Oscar.

Cenusareasa

Cand tatal ei moare, frumoasa Ella are parte numai de necazuri din partea mamei ei vitrege. Transformata in slujnica si cu numele schimbat in Cenusareasa, fata ar putea usor sa-si piarda speranta, dar tine la sfatul primit de la mama ei pe patul de moarte, "Fii buna si ai curaj!". Viata Cenusaresei se schimba o data pentru totdeauna cand in padure da peste un strain chipes, despre care habar nu are ca este chiar printul regatului. Oare il va mai intalni?

Cumparatoarele noului film pe DVD sau Blu-Ray au sansa de a participa la un super concurs.

“Cenusareasa Moderna”
Haideti sa schimbam perceptia asupra Cenusaresei! Alege sa fii speciala, stralucitoare tot timpul, nu doar la bal. Bunatatea, gratia si increderea in sine vor fi recompensate cu un pictorial special in revista Tango- MAREA DRAGOSTE.

Cenusareasa MODERNa isi va completa stilul si eleganta cu un smartphone de ultima generatie LG G4, cu care va tine in permanenta legatura cu printul ei. si isi va intregi tinuta cu o rochie speciala oferita de Sipet de Sidef.


Cumparatoarele trebuie sa trimita codul de pe flyerul din interiorul DVD-ului si ce inseamna pentru ele:”Fii buna si ai curaj!” accesand aplicatia de concurs de pe pagina de Facebook ProVideo. Concursul se desfasoara intre 25 august si 30 septembrie.

Filmul este disponibil in toate magazinele de specialitate si marile centre comerciale din tara la pretul recomandat de 52.9 lei pe DVD si 79.9 lei pe Blu-Ray.

Pro Video este cel mai important distribuitor de home entertainment de pe piata romaneasca, avand ca principal obiect de activitate exploatarea licentelor pentru produsele Disney, Warner Bros., independenti si locali, in format BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai veche piramida este Djoser, din Saqquara, Egipt, estimata a fi fost construita in jurul anului 2630 i.Hr. de arhitectul Imhotep.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Mama, e adevarat ca pe mine m-a adus barza?
- Da, comoara mea mica! E adevarat.
- E adevarat ca Bunul Dumnezeu ne da painea cea de toate zilele?
- E adevarat, puiule!
- E adevarat ca Mos Craciun si Iepurasul ne aduc cadourile?
- Da, dragul mamei.
- Atunci, de ce il mai tinem pe trantorul de tata?

› vrei mai mult