Primul parc de distractii dedicat animalelor de companie se deschide la PetExpo 10

31 mai 2018, 10:21

Logo PetExpo

La aniversarea celor zece ani, PetExpo 10 aduce in premiera primul parc de distractii dedicat animalelor de companie. Conceptul unic in Romania include zone de distractie pentru patrupede, unde acestea isi vor putea petrece intreaga zi alaturi de stapanii lor. De la piscine cu bile pana la zone de newtworking si street-food, parcul de distractii este facut sa duca divertismentul animalelor de companie la urmatorul nivel. Accesul in zona de entertainment pentru patrupede va fi gratuit pentru vizitatorii targului pe toata perioada desfasurarii acestuia, intre 15 – 17 iunie 2018, in pavilioanele C4 si C5.

PetExpo 10

Parcul de distractii pentru animalele de companie este impartit in 5 zone si este potrivit atat animalutelor energice, cat si celor care vin pentru relaxare si socializare.

Zona Perfect Fit Challenge este dedicata patrupedelor pline de energie si agile care se vor distra alaturi de stapanii lor trecand prin obstacole, tuneluri sau sarind la trambulina.

Cea de a doua zona este dedicata animalutelor carora le plac mingile. In zona Play Ball patrupedele vor gasi aruncatoare de mingi, o piscina cu bile si multe alte jucarii care le vor atrage atentia.

Pentru animalutele care vor sa ia o pauza de la distractie si sa petreaca timpul cu stapanii lor exista Pet Networking Area cu bancute si fotolii pentru relaxare, dar si street-food pentru cei infometati.

Beauty Salon este zona in care animalutele vor fi rasfatate de cei mai buni stilisti din Romania. Aceasta zona este perfecta pentru patrupedele care au nevoie de o noua coafura potrivita pentru sezonul cald.

Ultima zona este Stairway of Champions dedicata animalutelor acrobate si curajoase. Patrupedele vor trebui sa ajunga pe cea mai inalta scara si sa devina campioanele jocului.

La cea de-a zecea editie a targului ne dorim ca toti vizitatorii sa aiba parte de o experienta inedita alaturi de familie si de animalele lor de companie. in acest an, aducem in premiera pentru Romania parcul de distractii pentru animalele de companie. Patrupedele vor avea parte de jocuri, concursuri, rasfat si relaxare ”, spune Ilie Pana, organizatorul evenimentului PetExpo.

La PetExpo 10, cel mai mare targ dedicat animalelor de companie, sunt asteptati peste 10.000 de vizitatori, iubitori de animale care isi doresc o experienta unica pentru ei si patrupedul lor.

Costul unui bilet la PetExpo este de 20 de lei, iar cei care le vor achizitiona online de pe site-ul evenimentului, pana la 1 iunie 2018, vor beneficia de un discount de 50%. 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Capul omului este format din 29 de oase. Neurocraniul este compus din 8 oase; bine sudate, pentru a proteja creierul la actiunile din exterior. Alte 14 oase intra in formarea fetei (craniul visceral); in cele doua urechi mai exista cate 3 oscioare auditive, iar ultimul os este mandibula.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Era prin al 2 razboi mondial si trece bula pe langa in neamt cu un sicriu si neamtu ii spun whas is das whas is das ca wha sis das da sa il vezi pe washizdoi cum innoata prin butoi ca o nava din \\\"42

› vrei mai mult