Prima tabara NERF din lume se organizeaza in Romania!

8 aprilie 2016, 11:11

In aceasta primavara, copiii au sansa sã castige locuri in Tabara NERF, cea mai distractiva tabara de vara!

Tabara NERF

NERF, una dintre cele mai populare mãrci de jocuri din lume, organizeazã în aceastã varã în România o tabãrã dedicatã copiilor cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Tabãra NERF va fi o experiențã unicã pentru copii, oferindu-le 6 zile de distracție, activitãți dinamice alãturi de copii de vârsta lor și amintiri de neuitat din vacanța de varã.


Tabãra NERF va avea loc în perioada 21 – 26 iulie în stațiunea montanã Bran, unde copiii vor participa la jocuri de echipã, seri tematice, probe de creație și drumeții în împrejurimile Branului, totul sub supravegherea unor coordonatori specializați.


Toate activitãțile din Tabãra NERF sunt special concepute pentru a implica, stimula și dezvolta abilitãțile copiilor, îmbinând distracția cu învãțarea printr-un program echilibrat, creat de specialiști în comunicarea cu copiii: psihologi, antrenori și animatori.


Activitãțile de zi se vor desfãșura în aer liber și vor include jocuri și antrenamente de echipã pe placul celor mici: treasure hunt, tragere la țintã, concurs de baschet, joc de spionaj, ștafetã, cucerirea steagului și multe altele. În acest program, sportul și blasterele NERF vor face echipã pentru a stimula copiii sã fie activi și sã socializeze, distrându-se de minune pe parcurs. În plus, copiii vor învãța o mulțime de lucruri utile: explorare montanã și supraviețuire, orientare în spațiu, prim-ajutor, colaborare și comunicare cu camarazii.


Iar relaxarea se va face tot în echipã: la finalul programului de zi, copiii vor participa la seri tematice cu program lejer, jocuri, jucãrii și hohote de râs! Ei vor descoperi înaintea tuturor blasterele NERF care urmeazã sã aparã pe piațã în a doua jumãtate a anului, precum și alte jocuri distractive din portofoliul Hasbro: Pie Face, Monopoly, Jenga, Star Wars și Transformers.


Motto-ul Taberei NERF este Distracție în mișcare. Camarazi în deplasare.” iar scopul acesteia este de a le arãta copiilor cã mișcarea în aer liber este foarte distractivã atunci când este practicatã alãturi de alți copii și de jocurile preferate. Tocmai de aceea, în Tabãra NERF ei vor participa la activitãți cu totul noi, vor învãța ce înseamnã cu adevãrat camaraderia și vor descoperi noi modalitãți de a se distra și a-și dezvolta abilitãțile și coordonarea cu blasterele NERF.


Pentru a câștiga locuri pentru copiii lor în Tabãra NERF, pãrinții trebuie sã se înscrie pe site-ul www.tabaranerf.ro și sã urmeze pașii indicați pe site. În plus fațã de locurile în tabãrã, ei pot câștiga 500 de premii din gama NERF. Mai multe detalii și regulamentul concursului sunt disponibile pe www.tabaranerf.ro.


Tabãra, o premierã atât pentru NERF cât și pentru România, este cea mai mare provocare pe NERF o lanseazã în acest an. Înscrierile în competiție pentru 17 locuri duble în Tabãra NERF au loc în perioada 4 aprilie – 5 iunie 2016.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Spre deosebire de caini si lupi, hienele urla cu capul aplecat.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Ai fost dat vreodata cu gaz lacrimogen?
- Da. Mergeam sa intalnesc sotia si, neavand ce face am hotarat sa o sperii de dupa colt...

› vrei mai mult