Pregatita sa descoperi lumea Violettei cu "Aventura Muzicala a Violettei" - Noua aplicatie interactiva pentru fanele Violettei

7 iulie 2014, 15:45

Pregateste-te sa descoperi lumea Violettei cu noua aplicatie oficiala in limba romana - Aventura Muzicala a Violettei, disponibila acum in App Store si Google Play pentru doar € 3.59.

Aventura Muzicala a Violettei dezvoltata de Artematica este prima aplicatie care permite fanilor serialului Violetta sa intre in pielea personajului principal si sa-i descopere casa si faimosul Studio On Beat, repreduse fidel printr-o grafica atragatoare, si sa intalneasca alte personaje indragite din serial.
Aventura Muzicala a VioletteiFiind destinata fetelor cu varste intre 6 si 12 ani, Aventura Muzicala a Violettei le provoaca pe fane sa accepte provocari amuzante alaturi de vedeta programului, sa îi descopere lumea si sa aiba parte de un mini joc dedicat ei. Iar cei care indragesc muzica, îsi pot testa talentul interpretand piesele Violettei.

Fanii nu trebuie sa se ingrijoreze atunci cand aparatul de pe care acceseaza aplicatia se inchide neasteptat. Nivelul la care au ajuns in joc se pastreaza automat! Nu ramane decat sa se distreze cu Violeta si prietenii sai!

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cuptorul cu microunde a fost inventat dupa ce un cercetator a trecut pe langa un radar si batonul de ciocolata din buzunarul lui s-a topit.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce cauta un betiv intr-un calculator?
CD-ROM-ul

› vrei mai mult