Plaja Adolescentilor are premiera la Disney Channel pe 21 septembrie

20 septembrie 2013, 09:21

 

Bucuresti, 23 august 2013 - Disney Channel anunta premiera mult asteptatului film "Plaja Adolescentilor", o interpretare moderna a unei povesti clasice cu petreceri pe plaja, sambata, 21 septembrie, la 9:30.

 

 

 

 

Filmul îi are în rolurile principale pe Ross Lynch (actor în Austin & Ally și component al trupei holywoodiene R5) în rolul lui Brady și Maia Mitchell (cunoscutã din serialul The Fosters, o producție ABC Family) în rolul lui Mack, doi surferi care se lasã purtaþi de ultimul val al verii, ce îi poartã în mod misterios într-un film clasic cu petreceri pe plajã, numit “Wet Side Story”. Acolo, dominã o rivalitate între motocicliºti și surferi pentru preluarea controlului asupra petrecerilor de pe plajã...și toatã lumea cantã ºi danseazã. Acum Brady și Mack trebuie sã încerce sã se întoarcã în prezent, dar viețile lor s-ar putea schimba pentru totdeauna când, în mod necugetat, ei modificã firul poveștii de dragoste al filmului…atunci când liderul chipeº, surferul Tãbãcarul, se îndrãgostește de Mack, în timp ce motociclista Lela tânjește dupã Brady.

 

 

 

 Iata ce parere au micutii romani si vedetele invitate despre film: http://www.youtube.com/watch?v=oM65kMS2JUo

 

Plaja Adolescenṭilor îi mai are în distribuție pe Grace Phipps (cunoscutã din producția ABC Family, Cele nouã vieți ale lui Chloe King) în rolul lui Lela, Garrett Clayton în rolul Tãbãcarului, John Deluca în rolul Mãcelarului, Chrissie Fit (Spitalul General) în rolul Obraznicei, Kevin Chamberlin, nominalizat la Tony Awards (Jessie, Producția Broadway Familia Adams) în rolul Dr. Fusion și Steve Valentine (Magicienii din Waverlz Place: Filmul și Sunt în Formaºie) în rolul lui Camembert.

 

 

 

 

Scenariºtii filmului sunt Vince Marcello & Mark Landry ("Zombie Prom") ºi Robert Horn ("Minunata aventurã a lui Sharpay"). Filmul este regizat de Jeffrey Hornaday nominalizat la premiile DGA ("Tocilarul fermecãtor", coregraf pentru "A Chorus Line," "Flashdance") ºi care s-a a facut echipa cu Chris Scott pentru producþiile "Lemonade Mouth," "Step Up 4," "So You Think You Can Dance". David Buelow ("Bring It On: Fight to the Finish")si Robert F. Phillips ("Teen Spirit," "Valkyrie") sunt producãtori executivi. "Plaja Adolescenþilor" este regizatã de Rainforest Productions, LLC.

 

Disney Channel EMEA

Se adreseazã copiilor cu vârsta cuprinsã între 6 ºi 14 ani ºi familiilor acestora, printr-o grilã de programe variate, orientate cãtre copii ºi familie. Printre succese se numãrã serialele de live action, precum Jessie, Bobocii Isteþi, Câinele Blogger, Totul pentru dans ºi Austin & Ally. Disney Channel este de asemenea cunoscut pentru filmele originale de mare succes, precum Liceul Muzical, Camp Rock ºi senzaþia de varã, Plaja Adolescenþilor.

 

Despre Disney Channels EMEA

Disney Channels EMEA reprezintã portofoliul de canale pentru copii cu cel mai mare succes în Europa, Orientul Mijlociu ºi Africa, cu 60 de canale * difuzate în 22 de limbi în 117 þãri.

 

În iunie 2013, Disney Channels s-a clasat printre primele 3 canale pentru copii monitorizate, în 12

din 16 pieþe, clasându-se pe locul 1 în Portugalia, Polonia, Ungaria ºi România. Disney Channel se extinde rapid în noi þãri din întreaga regiune, jucând un rol important în introducerea brandului Disney noilor clienþi.

 

In EMEA, Disney Channel este disponibil în 21 de limbi în 18 feed-uri vizuale în 117 þãri, în peste 106,3 milioane de gospodãrii cu 24 de canale în total.*

 

 

 

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

In timpul imparatului Traian imperiul a atins maxima expansiune teritoriala.

› vrei mai mult

Bancul zilei

SOTUL AVEA UN CAINE DRESAT SI SOTIA A PLECAT LA SERVICIU
SUNA TELEFON .RASPUNDE CATELU.ERE SOTIA.EA IL INTREBA
-CE FACE SOTUL ,SPLA VASE?
-HAM HAM(NU)
-SPALA RUFE ?
-HAM HAM
-DA CE NAIBA FACE?
-HHHHHIIIIII!

› vrei mai mult