Piratul Jack si Insula Vrajita, o noua reprezentatie pentru cei mici

14 ianuarie 2015, 16:02

Compania de Teatru Ingenuo anunta cu bucurie sustinerea unei noi reprezentatii a spectacolului “Piratul Jack si Insula Vrajita”, ce va avea loc Sambata, 17 Ianuarie, ora 11 la Green Hours- Bistro.
Piratul Jack si Insula Vrajita, o noua reprezentatie pentru cei miciBucurandu-se de un real succes in randul celor mici, piesa prezinta numeroasele aventuri prin care trec Piratii Jack si Betty. Insotit de copii si mai ales ajutat de acestia, eroul este supus unor primejdii nebanuite, intalneste personaje de poveste si este pus la grea incercare in tentativa sa de a-si salva prietena.
Piratul Jack si Insula Vrajita, o noua reprezentatie pentru cei miciContinand muzica live, abundand in mesaje moralizatoare si interactivitate, piesa de teatru ii poarta pe cei mici prin peisaje tropicale, ii pune fata in fata cu personaje etraordinare si ii face martori ai unor aventuri teribile. Pe toata durata acesteia copiii nu sunt doar simpli spectatori, ci chiar parte din echipajul corabiei.
Piratul Jack si Insula Vrajita, o noua reprezentatie pentru cei miciTextul, regia ?i muzica sunt semnate de Geo Visan, actor ce face parte de altfel si din distributia piesei alaturi de Dana Porlogea.
Spectacolul se adreseaza copiilor cu varsta intre 3 si 10 ani.
Piratul Jack si Insula Vrajita, o noua reprezentatie pentru cei miciBiletele pot fi rezervate la adresa rezervari@ingenuo.ro, urmand a fi achitate si ridicate in ziua evenimentului.

Înfiin?at? în 2012, Compania de Teatru Ingenuo (www.ingenuo.ro) se adreseaz? atât publicului matur prin spectacole ce au la baz? texte originale, umor fin, idei ce inspir?, cât ?i copiilor, prin piese interactive cu muzic? live, ce prezinta pove?ti noi, pline de înv???minte.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Chiar daca te-ai obisnuit sa faci aceleasi lucruri in ultimul timp, nu se va intampla o tragedie daca de exemplu vei merge pe jos pana la cumparaturi, sau vei petrece cateva ore in parc, in compania unei lecturi placute!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Albul pur nu exista in natura. Petalele florilor albe au irizatii de diferite culori. Putem observa acest lucru daca punem o petala pe o coala alba de hartie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce spune un un soarece cand vede un liliac ?
-Mami, mami, uite un ingeras.

› vrei mai mult