Piesa de Teatru "Pinocchio" - pentru prima data la Bucuresti intr-o interpretare care ii va extazia pe pitici!

30 aprilie 2013, 11:58

Piesa de Teatru “Pinocchio” - pentru prima data la Bucuresti intr-o interpretare care ii va extazia pe pitici!Doar doua saptamani au mai ramas pana la una dintre cele mai spectaculoase piese de teatru  ce va rula in Bucuresti in acest magnific sezon de primavara. “Pinocchio” va veni precum primavara, nu cu “alaiul de flori” si cu o distributie masiva, ce va umple scena cu un joc actoricesc unic gratie actorilor Teatrului Municipal Ariel din Ramnicu Valcea.
Piesa de Teatru “Pinocchio” - pentru prima data la Bucuresti intr-o interpretare care ii va extazia pe pitici!Putini dintre Dumneavoastra cunoasteti faptul ca o parte dintre actorii ce vor urca pe scena Cinematografului Patria sambata, 11 mai, incepand cu ora 11, sunt scoliti si educati in ale artei teatrale la universitati de prestigiu din afara tarii si l-am putea da exemplu chiar pe personajul principal al show-ului: - Pinocchio – Madalina Floroaica (studii actorie la Commonwealth University - Richmond, Virginia, S.U.A) sau au jucat in piese premiate in Europa.
Piesa de Teatru “Pinocchio” - pentru prima data la Bucuresti intr-o interpretare care ii va extazia pe pitici!Madalina, alaturi de cei 11 colegi ai sai participanti la acest evenimen,t printre care ii amintim pe Alin Paius (motanul), Roger Codoi (Gepetto) sau Catalina Sima (vulpita) si Camelia Constantinescu (greieras si regizor), constituie garantia unei fabuloase experiente pe care mamicile o pot oferi micutilor lor, o oportunitate unica de a petrece timp valoros alaturi de cei dragi. Decorul viu colorat, costumele minunate si muzica ritmica va vor transpune intr-o lume magica de basm in care cei mici vor interactiona din plin cu actorii, vor dansa si se vor distra.
Piesa de Teatru “Pinocchio” - pentru prima data la Bucuresti intr-o interpretare care ii va extazia pe pitici!Nu pierdeti ocazia de a-i fi alaturi micutului intr-o frumoasa zi de sambata! Rezervati-va din timp biletele cu pretul unic de 25 de lei. Acestea sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum si in locatiile BILETOO: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd. Magheru nr 12-14), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1 si online prin www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro/bilete, www.biletoo.ro, www.blt.ro.
Piesa de Teatru “Pinocchio” - pentru prima data la Bucuresti intr-o interpretare care ii va extazia pe pitici!Mai multe detalii va invitam sa aflati de pe www.facebook.com/teatrupentrucopiiisteti.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Este o zi buna pentru a incepe activitati noi, mai ales cu prietenii. Capacitatea de comunicare este excelenta si te va ajuta sa legi cu usurinta noi prietenii. Totusi, e bine sa nu iei decizii importante de unul singur.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cel mai inalt turn LEGO din lume contine peste 500.000 de mini caramizi. Are peste 34 de metri inaltime si a intrat in cartea recordurilor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-MAMA,ITI PLAC POVESTIRILE?
-DA,SCUMPO,FOARTE MULT.
-POT SA-TI SPUN UNA?
-DA,DESIGUR.
-SI DACA NU O SA-TI PLACA?
-O SA-MI PLACA,TE ASIGUR.
-CHIAR DACA E SCURTA-SCURTA?
-NU ARE IMPORTANTA,POTI SA INCEPI.
-A FOST ODATA O STICLA DE LAPTE PE MASA.ACUM NU MAI E, PENTRU CA AM SPART-O.

› vrei mai mult