Pe urmele lui T-Rex in Galeria Real

7 iunie 2012, 15:16

Sambata, 9 iunie, copiii sunt asteptati in Galeriile Real din Berceni si bd-ul Theodor Pallady la atelierul de creativitate “Pe urmele lui T-Rex”, realizat in parteneriat cu Muzeul de Istorie Natural? Grigore Antipa. in Berceni, copiii vor c?uta in nisip fosile autentice de dinozauri, iar in cea din bd-ul Th.Pallady vor incerca sa reconstruiasca un schelet de T-rex.

“In urma succesului de care s-a bucurat atelierul am hotarat sa-l reeditam, desi initial fusese programat doar de Ziua Copilului. Asadar, si sambata aceasta  ii asteptam pe copii in Galeriile Real Berceni si cea din bd. Pallady, incepand cu ora 11.00, sa descopere fosilele pe care le-am pregatit” – spune Ioana Laura Pasca, director marketing Galeria Real.

Weekendul trecut evenimentul Ziua Copilului, Ziua Muzeului s-a desfasurat in 17 locatii ale Galeriei Real din 13 orase. in Galeria Real Berceni si cea din bd. Th. Pallady au venit la atelier in jur de 200 de copii.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Toate planetele din sistemul solar se rotesc in sens invers acelor de ceas, doar Venus, a doua planeta de la Soare se roteste in sensul acelor de ceasornic.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce face o blonda cand afla ca 90% din accidente se intampla in casa?
- Se muta in alta casa.

› vrei mai mult