Pe 1 iunie copiii sunt ghizi la muzeu! Intrarea gratuita

6 mai 2014, 16:01

De Ziua Copilului, 31 mai - 1 iunie 2014, se desfasoara Weekend-ul Ghidusilor, parte a evenimentului Ghidusii Muzeelor, organizat de Garmy Kids Gradinita si Afterschool (www.garmykids.ro), unde copiii sunt ghizi la muzeu!
Inscrierile la evenimentul Ghidusii Muzeelor s-au prelungit pana pe 8 mai! Sunt invitati toti cei care isi doresc sa ii cunoasca si sa descopere lumea fascinanta a muzeelor, prin ochii ghidusilor, sa se lase condusi prin labirintul  muzeelor de catre copiii ce au invatat secretele meseriei unui ghid de muzeu.

Evenimentul se desfasoara in cadrul muzeelor partenere, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Muzeul National "George Enescu", Muzeul National al Literaturii Romane si Muzeul National al Pompierilor - Foisorul de Foc  incepand cu orele 11:00, iar intrarea este gratuita.

Sambata, 31 mai, in cadrul  Muzeul National al Pompierilor - Foisorul de Foc,  Muzeul National ,,George Enescu”, ghidusii va vor intampina incepand cu orele 11:00 - 15:00.
Duminica, 1 iunie, va asteptam la  Muzeul National de Istorie a Romaniei si Muzeul National al Literaturii Romane, in intervalul orar 11:00 - 15:00.

Intre 10 si 24 mai, s-au desfasurat cursurile interactive, unde cei mici au invatat cum sa devina indrumatori, si-au insusit cunostintele unor adevarati ghizi de muzeu, pentru a-si etala  ecusoanele de ghidusi in fata vizitatorilor.
Ii invitam pe parinti, bunici, profesori, prieteni si toti cei interesati sa petreaca weekend-ul la muzeu, sa se lase indrumati de ghidusi, si sa vada o alta fata a muzeelor din Bucuresti.

Mai multe detalii puteti afla pe site-ul www.garmykids.ro sau urmarindu-ne pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/GarmyKids.                      


Cu Sprijinul: The Beards Studio
Muzee partenere: Muzeul National de Istorie a Romaniei, Muzeul National "George Enescu”, Muzeul National al Literaturii Romane si Muzeul National al Pompierilor - Foisorul de Foc.

Parteneri Media: Evenimentul Zilei, Draga mea pentru copii, Radio Romania Cultural, Urbankid.ro, Eva.ro, Clopotel.ro, Avocatnet.ro, Melc-codobelc.ro, Gokid.ro, Prokid.ro, semnebune.ro, orasulm.eu, gazetadestiri.com, bigcitylife.ro.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Planeta pitica Ceres se afla in centura de asteroizi dintre Marte si Jupiter. Descoperita in 1801 de un astronom sicilian, Giuseppe Piazzi, Ceres a fost initial numita planeta, dar dupa aceea a fost reclasificata ca asteroid ramanand asa peste 150 de ani, mai tarziu a fost schimbata intr-o planeta pitica impreuna cu Pluto in 2006.

› vrei mai mult

Bancul zilei

care e culmea geografiei?
sa deschizi Portile de Fier cu Cheile Bicazului

› vrei mai mult