PE ROTI din 2 martie la cinema

1 martie 2018, 11:32

 

MERGI LA FILM SI POTI CASTIGA O BICICLETA PEGAS SI MULTE ALTE PREMII


Pe roti


PE ROTI (Brazilia), film de aventuri pentru Intreaga familie regizat de brazilianul Mauro D’Addio, va avea premiera In cimematografele din Romania In 2 martie. Filmul va rula In prima saptamana In sali din Bucuresti, Botosani, Cluj, Constanta, Targu Mures si Timisoara si toti copiii Intre 7 si 14 ani care vor viziona acest film la cinema pana la data de 20 martie, pot participa la concursul organizat de FREEALIZE In parteneriat cu PEGAS si revista DOXI (detalii mai jos).

PE ROTI vorbeste despre curaj, Indrazneala, dorința de a cuceri lumea si va va purta Intr-o aventura autentica, la capatul careia eroii vor descoperi prietenia adevarata. Este un road movie care urmarește transformarea tinerilor sai eroi de-a lungul unei calatorii…pe roti. Lucas, un baiat de 13 ani, se afla In scaunul cu rotile In urma unui accident, Laís, 12 ani, o ajuta pe mama ei sa vanda micul dejun dintr-o camioneta, In oraselul unde locuiesc. Laís Iși dorește enorm sa Il cunoasca pe tatal ei care a plecat pe cand ea era mica. Lucas și Laís sunt prieteni de la școala și cand Laís afla unde este tatal ei, cei doi pornesc Intr-o aventura incredibila pentru a-l gasi.

Sunt extrem de fericit ca debutul meu In lungmetraj va avea premiera In Romania In acest weekend. Sper ca toti cei care-l vor vedea la cinema: copii, adolescenti, parinti sau bunici se vor bucura de el. M-as fi bucurat sa vad reactiile pe viu, dar chiar si asa, de departe, sunt conectat emotional cu publicul din Romania. Va doresc tuturor vizionare placuta! ” – Mauro D’Addio, regizorul filmului (Brazilia).

PE ROTI poate reprezenta o ocazie buna pentru parinti si profesori de a-i familiariza pe copii cu drumul pe care Il parcurge filmul pana la cinematograf si este un proiect ideal pentru orele de Dezvoltare personala si Educatie civica pentru ciclul primar. Filmul poate fi unul dintre proiectele din SCOALA ALTFEL de anul acesta si prin intermediul lui veti putea tine o altfel de lectie despre toleranta, curaj, prietenie si perseverenta!

Durata filmului este de 72 minute.

Rating: Audienta generala.

Distribuitor In Romania: FREEALIZE.

CONCURS pentru copii Intre 7 si 14 ani!

FREEALIZE Impreuna cu Bicicletele Pegas si DOXI te invita la concurs!

Iata ce ai de facut:
1. vizioneaza filmul PE ROTI la cinema - cumpara bilet (poti afla programul de aici:
http://bit.ly/2FBJRuZ)
2. pastreaza biletul
3. descarca fisa filmului de aici:
http://doxi.ro/wp-content/uploads/2018/02/pe_roti_fisa.pdf
4. completeaza fisa
5. trimite-o pana la data de 20 martie Impreuna cu o poza a biletului la adresa de e-mail: press@freealize.com

si poti castiga unul dintre cele 9 premii: o bicicleta Pegas Mini Strada. 3 perechi de Role Bliss si 5 Kendama Samurai.

Tragerea la sorti va fi realizata prin random.org si castigatorii vor fi anuntati la data de 27 martie 2018 pe facebook FREEALIZE si via e-mail.

______________________________________________

Parteneri: Revista DOXI, Pegas, The Shape of E

Parteneri media: Radio Guerilla, Zile si nopti, Cinemagia, ZIarul Metropolis, Cinemarx, MovieNews.ro, Orasul meu, Cinefan.ro, Cooperativa urbana, Liternet, Sub25, Romania Pozitiva, Radio Romania Cultural, GOKID, Clopotel.ro, B24KIDS.

______________________________________________

Despre Pegas: Silueta Pegas-ului, cu sa lunga si coarne, avea sa devina pentru mii de copii din Romania comunista definitia cuvantului „bicicleta”. si un pic mai mult. Un obiect cult, poate chiar cel care defineste cuvantul „copilarie” pentru toti cei care au Invatat sa mearga pe bicicleta Intre anii ’70 si ’80. Dupa ’89 Pegas a disparut de pe piata. Douazeci de ani mai tarziu, un proiect independent a readus bicicleta copilariei pe piata, o colectie completa, o serie de biciclete pentru nostalgia copiilor de ieri, si pentru bucuria celor de azi. PE ROTI, varianta romaneasca.

_______________________________________________

Facebook FREEALIZE: https://www.facebook.com/Freealize

 

Pe roti poster

 


inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pisica are peste 100 de corzi vocale.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Ospatar, esti amabil? -Desigur, domnule care este problema? -Ti-am comandat o friptura cu os. -Da,domnule,v-am adus-o.Nu va place? -Imi place foarte mult, dar vrei sa vezi daca nu cumva carnea a ramas la bucatarie?

› vrei mai mult