Opt motive sa-i cumperi copilului tau un smartwatch

17 ianuarie 2020, 15:31

Opt motive sa-i cumperi copilului tau un smartwatch

Copiii nostri sunt mici aventurieri si uneori poate fi greu sa-i supraveghezi. Orice parinte stie ce inseamna sa te trezesti ca micutul tau a disparut din raza ta vizuala si prin ce momente de panica treci pana il localizezi. Ca sa nu mai vorbim de riscurile care pandesc la tot pasul si pe care pur si simplu nu le poti ignora daca esti conectat la actualitate.

Nevoia de a supraveghea in permanenta copilul, chiar si atunci cand nu esti fizic cu el, a devenit tot mai mare, insa nu la orice varsta este indicat sa ii dai pe mana un telefon mobil pentru a-l putea contacta ori de cate ori simti nevoia. Prin urmare, un smartwatch este varianta ideala de a-ti sti copilul in siguranta.

De ce sa cumperi un ceas inteligent pentru copii? Iata cateva motive:

- poti sti in permanenta locul exact in care se afla, prin localizare GPS in timp real;

- chiar daca nu are telefon, copilul te poate suna oricand, prin apel video;

- daca nu se simte in siguranta, copilul poate apasa butonul de panica, iar pe telefonul conectat va sosi instant o alerta SOS si vei putea lua masurile necesare;

- poti seta o zona de siguranta pe care sa te asiguri ca nu o paraseste atunci cand este la scoala sau la gradinita, iar daca o face, vei primi o alerta pe telefon;

- este un device care poate fi folosit si la scoala fara a-i distrage atentia;

- este un device modern, care cu siguranta il va incanta;

- ii poti monitoriza activitatea fizica si functiile in timpul somnului;

- este mai ieftin decât un telefon mobil, iar costurile de utilizare sunt mai mici.

Cum alegi un smartwach pentru micul tau aventurier

Siguranta copiilor nostri este cea mai mare grija pe care o avem, in special atunci cand nu sunt sub supravegherea noastra directa. Dintre toate dispozitivele de monitorizare, un smartwatch este device-ul ideal pentru micul tau aventurier.

Cum faci cea mai buna alegere de smartwatch pentru copii? Criteriile trebuie sa fie rezistenta gadget-ului, pretul si, in special, ce "stie" sa faca. Functiile de baza pentru un astfel de dispozitiv sunt camera video incorporata, apeluri video in ambele sensuri, localizare GPS in timp real, buton de SOS, aplicatii compatibile cu smartphone-urile cu sistem de operare Android sau iOS; desigur, vei dori un device cu bratara ajustabila, deoarece copilul creste si probabil nu vrei sa cumperi cate un smartwatch pe an.

Unde gasesti ceasuri inteligente, cu toate functiile importante si la preturi accesibile? Pe Xkids.ro ai de ales dintr-o gama larga de dispozitive, care vin in diferite forme si culori si pot avea si functii suplimentare, in functie de nevoi, preferinte si buget. Poti alege pentru copilul tau un ceas care sa-l monitorizeze inclusiv in timpul somnului, sau un device cu monitorizare spion. In plus, pentru parintii cu mai multi copii sunt disponibile pachete promotionale, astfel incat investitia sa fie accesibila pentru toti cei care vor sa ii stie in deplina siguranta pe cei mici, chiar si atunci cand nu sunt efectiv langa ei.

Cum functioneaza ceasurile inteligente pentru copii

Parintii se conecteaza la smartwatch prin aplicatia SeTracker sau SeTracker2, iar din acel moment iti poti supraveghea copilul chiar si de la distanta.

Copilul trebuie sa fie invatat care sunt situatiile pentru care smartwatch-ul trebuie folosit. Cand nu se simte in siguranta, este suficient sa apese butonul de panica, iar parintele va primi o alerta SOS pe telefonul mobil si va putea folosi aplicatia pentru a afla pozitia sa exacta si a lua masurile necesare. Tot o alerta SOS vei primi si cand copilul a parasite zona de siguranta setata.

Ceasurile inteligente pentru copii sunt rezistente la apa si, in general, la toate activitatile unui copil care copilareste corespunzator, fiind fabricate din materiale de cea mai buna calitate.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Daca exista leziuni in zona temporala a emisferelor cerebrale, cei afectati nu pot distinge literele "D" de "T", sau "B" de "P". Pentru bolnav, cuvantul "casa" suna ca "masa", "lasa" sau "rasa". In acest caz este tulburata intelegerea sunetelor, deoarece bolnavul continua sa auda, dar nu percepe deosebiri de nuanta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Era odata o familie care avea un copil mut.Aceea familie niciodata nu a fost fericita...pana intr-o zi: in aceea zi a spus "tataie".Mare petrecere, bucurie, fericire, pentru ca a vorbit copilul.A doua zi a murit tataie.In urmatoarea saptamana copilul a zis "mamaie".Iarasi petrecere, fericire, bucurie, copilul a vorbit! A doua zi a murit mamaie.Urmatoarea saptamana tatal copilului spune: daca zici "tata" te bat pana te omor! Copilul spune "tata".Toata noaptea tatal copilului a stat treaz, nu cumva sa moara! A doua zi a murit postasul!

› vrei mai mult