O zi cu China McClain de la Disney Channel - interviu in exclusivitate

14 iunie 2012, 11:39

Mica vedeta in devenire, China Anne McClain in varsta de 12 ani, cunoscuta pentru rolul muzical senzational din “Bobocii Isteti”, cel mai nou serial de comedie al Disney Channel, o interpreteaza pe Chyna Parks, un mic geniu al muzicii in varsta de 11 ani.  Personajul principal jucat de McClain face parte din prestigiosul grup Bobocii Isteti, care ii permite sa mearga la liceu.
China Anne McClainMcClain e pasionata de muzica, ea si de surorile ei mai mari, Sierra si Lauryn alcatuind trupa III, aflata sub tutela casei de muzica Hollywood Records. Ii mai place sa cante si la chitara, iar in prezent ia lectii de pian si de vioara.
McClain a fost descoperita in 2005 de un director muzical, care a auzit-o cantand si care l-a sfatuit pe regizorul Rob Hardy sa o cheme la auditii pentru lungmetrajul sau intitulat „The Gospel”. Modul in care China si-a interpretat rolul din acest film i-a atras atentia actorului/regizorului/producatorului Tyler Perry, care, ulterior, a distribuit-o in filmul „Tyler Perry’s House of Payne”. La scurt timp dupa aceea, McClain a obtinut un rol in lungmetrajul lui Perry, „Daddy’s Little Girls” (Fetitele lui tata).
De la debutul carierei sale, McClain a mai avut roluri in lungmetraje precum „Grown Ups” (Oameni mari si fara minte) si „Hurricane Season”. A mai aparut in calitate de invitata si in „NCIS” precum si in „Magicienii din Waverly Place, „Jonas LA „si „Hannah Montana” de pe Disney Channel.
China Anne McClainTe invitam pe platourile de filmare ale serialului Bobocii Isteti sa afli cum arata o zi de inregistrari cu simpatica actrita China Anne McClain!

Ora 10:00: Trezirea …
“Filmam Bobocii Isteti in fata unei audiente live in fiecare vineri seara, ceea ce inseamna ca dormim mai mult in aceasta zi. Ma trezesc in jur de 10:00 si ma spal pe dinti.”

10:30: Distractie cu surorile…
“Dupa ce m-am spalat pe dinti si fac dus, merg sa imi trezesc surorile. Imi place sa vina cu mine pe platou, asa ca trebuie sa ma asigur ca s-au trezit la timp si sunt pregatite pentru inca o zi cu Bobocii Isteti!”

10:45: Micul dejun…
“E intotdeauna amuzant sa iau masa in familie. De obicei, mananc ceva usor, de exemplu cereale cu lapte, si apoi merg direct la studio. Ma asteapta o zi lunga, dar sunt entuziasmata, caci zilele de vineri sunt preferatele mele!”

11:00: In drum spre studio…
“De obiceu dureaza cam 30 de minte drumul de acasa pana la studio, insa daca traficul este aglomerat, pot sa fac si o ora intreaga. De aceea, plecam de obicei in jur de ora 11:00 pentru a fi sigura ca ajung acolo pana la pranz.”
China Anne McClain12:00: Coafat si machiaj…
“Prima oprire cand ajung la studio este la cabinetul de machiaj si coafar. E foarte distractive acolo! Apoi ascultam muzica in timp ce ne pregatim pentru filmare.”

1:00: La garderoba…
“Termin intr-o ora cu machiajul si coafatul si apoi ma indrept spre garderoba. Imi plac mult tinutele pe care le poarta personajul meu in serial, asa ca ma bucur de fiecare data cand am o noua costumatie.”

1:30: Distractia de la filmari…
“In mod obisnuit, filmam cateva scene inainte de pranz– asa ca imediat ce sunt imbracata, ma indrept spre platou si incepem. Imi place mult la filmari dar este o alta atmosfera atunci cand filmezi fara audienta. Este mult mai bine cand poti auzi multimea reactionand la glume si aplaudand pe ritmurile muzicii.”

2:30: Incepe scoala …
“Pe langa partea de munca pentru serial, trebuie sa ma ocup si de scoala. Avem profesori extraordinari pe platou si merg si la scoala de cate ori imi permite programul. Asadar, cand nu filmez, ma gasiti studiind la matematica sau la limba engleza!”

3:30: Servim pranzul…  
“Avem cea mai buna mancare pe platourile de la Bobocii Isteti. De exemplu, in ultima zi din ultimul sezon filmat, am mancat crabi. A fost masa mea preferata! Yammi…”

4:30: Ultimele retusuri …
“Publicul este invitat in studio la 4.30, iar in acel interval eu merg pentru retusuri la par si machiaj. Imi place sa aud publicul cum se aseaza si se pregateste pentru show. Ma face sa am emotii!”

5:00: Actiune…
“Momentul meu preferat din intreaga saptamana este atunci cand suntem prezentati publicului. Apoi incepem inregistrarea show-ului in timp ce publicul rade si se distreaza!”

9:00: Inregistrarea finala…
“Dureaza cateva ore sa filmam un episod, dar in mod obisnuit terminam pana la 9 seara. Atunci mergem sa oferim autografe publicului si sa ne salutam fanii. E super sa ii cunosti pe toti si sa semnezi poze pentru ei.”

9:30: Acasa…
“Dupa sesiunea de autografe, ma indrept spre garderoba sa ma schimb. Ma demachiez si ma pregatesc sa plec acasa. A fost o zi lunga dar super distractiva.”

10:30: Somn usor…
“Daca am avut prieteni invitati in public, servim cina impreuna sau mai stau cu surorile mele, dar de obicei sunt in pat inainte de 10:30, in special daca lucrez ziua urmatoare. Imi place sa dorm, asa ca prefer nu stau prea tarziu noaptea. Adorm si visez ceva frumos. Noapte buna, tuturor!”

**Nu uitati sa vizionati Bobocii Isteti la Disney Channel in fiecare zi de luni pana vineri de la 9:00 (si in reluare de la 14:00 si 20:00) si in weekend de la 17:30 (si in reluare de la 21:30).**

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Spre deosebire de zilele trecute, acum chiar poti spune ca totul este in regula. Indiferent ca e vorba de rude, prieteni sau colegii de scoala, te vei simti cu adevarat respectat/a si de aceea, trebuie sa continui sa adopti aceeasi atitudine!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Rolex este compania elvetiana care a creat, in 1927, primul ceas rezistent la apa. O alta curiozitate demna de retinut este ca, ceasul elvetian Omega Speedmaster a fost purtat pe Luna in timpul misiunilor Apollo. Elvetia produce jumatate din valoarea productiei mondiale de ceasuri de mana.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Americanii ii cintaresc pe somalezi:
- 80 kg! Foarte bine, v-ati ingrasat! Urmatorii 100.

› vrei mai mult