O luna pana la spectacolul The Illusionists

15 ianuarie 2020, 14:45

The Illusionists

Peste o luna, The Illusionists aduc in premiera in Romania cel mai mare spectacol de magie din istoria Broadway-ului. Intre 13 si 15 februarie 2020, Luis De Matos, James More, Andrew Basso, Enzo Weyne, Kevin James, An Ha Lim si Aaron Crow pun in scena la Sala Polivalenta din Capitala patru spectacole ce vor taia respiratia audientei.  Reprezentatiile vor fi traduse in limba romana. Biletele se gasesc in retelele Entertix si MyTicket. Vezi
trailer.

Spectacolul „The Illusionists: direct de pe Broadway„ S-a jucat pana acum in peste 200 de orase din 25 de tari. Este, pana in acest moment, cel mai mare spectacol de magie din istoria Broadway-ului, insirand, unul dupa altul, numere de iluzionism si mentalism socante, infuzate cu adrenalina pura. Vanzarile de bilete la Teatrul Marquis de pe Broadway au totalizat fabuloasa suma de peste 8 milioane de dolari in 6 saptamani, si recordurile de audienta s-au tinut lant: show-ul si-a adjudecat recordul celor mai mari vanzari dintr-o singura saptamana la Teatrul Neil Simon de pe Broadway (1,8 mil. USD), idem la Sydney Opera House (Sydney), Shaftesbury Theatre (Londra), Auditorium National (Mexico City) si Arts Center (Melbourne).

 

Luis De Matos (PT) – „The Master Magician„ – Se cheama ca esti un adevarat Maestru al Magiei atunci cand, pe langa aplauzele publicului si elogiile presei, ai si respectul netarmurit al breslei din care faci parte. Recunoastere de care De Matos are parte din plin: a fost desemnat „Magicianul Anului„ de catre Academia de Arte Magice din Hollywood, a fost premiat cu trofeele „The David Devant„ si „Golden Grolla„ pentru contributia sa. Magia a fost pasiunea sa inca din copilarie. in 1990, era deja o prezenta frecventa pe micile ecrane din Portugalia, iar doi ani mai tarziu si-a lansat propria productie TV, „This is Magic„, o provocare care l-a obligat sa se perfectioneze constant spre a oferi mereu privitorilor noi si noi trucuri si iluzii. A scris articole si carti pentru marele public in care preda elementele de baza ale mestesugului si organizeaza regulat festivaluri de magie.

 

Andrew Basso (IT) - The Escapologist„ – Ziarele din lumea intreaga l-au desemnat „succesorul de drept al lui Houdini„. De 18 ani pe marile scene ale mapamondului, „The Rock Star of Magic„ isi tine publicul cu inima la gura cu momente incredibile de evadare ce sfideaza moartea. Show-ul sau ce redefineste legile fizicii e construit in jurul faimoasei celule de tortura subacvatica a maestrului Houdini, dar, spre deosebire de original si pentru a ridica suspansul la cote maxime, varianta lui Basso ofera privitorilor o perspectiva 360 grade asupra a ce se intampla in apa.

 

Kevin James (SUA)  – The Inventer„ - Este inventator si consultant pentru multi dintre colegii sai de breasla. Multe dintre ideile sale spectaculoase si-au croit loc pe marele ecran, in mai multe pelicule de lung metraj sau in reprezentatiile altor magicieni celebri precum Doug Henning, Penn & Teller, Mark Wilson si David Copperfield. Pentru felul in care regandeste arta magiei i s-au decernat „Creative Fellowship Award„ de catre Academia de Arte si stiinte Magice din Hollywood in 2004, precum si mai multe trofee de „Magician of the Year„. James admite ca se lasa inspirat de vizionarul P.T. Barnum si credo-ul sau artistic este sa-i faca pe cei mari sa se simta din nou... copii.

 

James More (UK) -  The Deceptionist„ -  Este unul dintre cei mai viralizati iluzionisti din lume. Renumele sau a bubuit o data cu participarea la „Britain’s Got Talent„ (2013) unde a avut cea mai urmarita auditie din seria sa, cu peste 80 de milioane de accesari pe YouTube. Iluzionistul de origine britanica a continuat sa faca valuri cu turneul din Rusia al propriului sau spectacolul, „Theatre of Illusion„. Portofoliul sau include, de asemenea, participari speciale in show-urile „America’s got Talent„ si la „Got Talent World Stage„, dar si numeroase alte aparitii televizate.

 

Enzo Weyne (FR) -  „The Unforgettable„ – Cand vine vorba despre Weyne, trebuie sa uiti tot ce stiai si sa te abandonezi unei experiente ce-ti va pune toate simturile la incercare. inca de la 11 ani, varsta la care Weyne si-a sustinut primul spectacol de magie, a inteles ca vrea sa puna in scena iluzii impresionante, la scara ampla. Asa ca a decis sa urmeze studiile care sa-i permita sa faca asta: ingineria, unde a invatat sa elaboreze planuri, sa-si puna ideile pe hartie si sa inteleaga mecanica si electrotehnica, psihologia si fenomenele paranormale. in 2013, la „France’s Got Talent„ a stupefiat juriul si publicul reusind sa faca sa apara un elicopter pe scena, un numar nemaivazut pana acum la televizor. 2015 a fost anul sau de cel mai bun: la doar 26 de ani, a urcat pe scena legendarului „Casino de Paris„ cu spectacolul „Beyond Illusions„, spectacol care a devenit punctul de plecare al unei noi aventuri.

 

Aaron Crow (BE) -  „The Warrior„ – superputerile exista si se vad alb pe negru la TV. Mai exact, la Americas Got Talent„, editia din 2018, unde Aaron Crow a ajuns in semifinale. in 2003 numerele sale de iluzionism captivante i-au adus titlul de „WORLD CHAMPION OF MENTALISM„. Jocurile sale periculoase inmarmuresc audienta: ii plac armele albe si situatiile cu potential letal. Clipurile sale au milioane de vizualizari pe YouTube, iar portofoliul sau include premii precum „The International Brand Personality Award„.

 

An Ha Lim (KOR) - „The Manipulator„ –  rapiditatea si precizia cu care jongleaza in trucurile sale cu cartile de joc sunt atat uimitoare incat ii fac pe spectatori sa se intrebe, pe YouTube si pe forumuri daca nu cumva An Ha Lim este, in acest moment, cel mai bun magician din lume la aceasta categorie: manipularea.

 

Productia The Illusionists se aventureaza dincolo de limitele imaginatiei umane, purtandu-si audienta intr-un univers palpitant unde granita dintre realitate si iluzie dispare. Calcand pe urmele unor legende precum Harry Houdini, The Illusionists combina tehnologie de varf, jocuri de lumini spectaculoase, costume extravagante si o superba montare scenica intr-un spectacol captivant ce abunda in numere de iluzionism si mentalism, evadari din situaþii aparent imposibile si multe alte surprize.

 

A HIGH-TECH MAGIC EXTRAVAGANZA.„

The New York Times

 

MIND-BENDING ACTS OF MAGIC AND ILLUSION... OUTRAGEOUS AND JAW-DROPPING ACTS.„

Time Out New York

 

     „PREPARE TO BE AMAZED. . . THE STUNTS ARE NOT JUST MYSTIFYING, THEY’RE DEATH-DEFYING.„

FOX 5 (New York)

 

Biletele pentru cele patru show-uri The Illusionists – DIRECT FROM BROADWAY, de pe 13, 14 si 15 februarie 2020, se gasesc in retelele Entertix si Myticket, la preturile: 349 Lei (Cat. I), 299 Lei (Cat. II), 249 (Cat. III), 199 Lei (Cat. IV) si 149 Lei (Cat. V). Mai multe detalii pe www.entertix.ro si pe www.myticket.ro 

 

Program The Illusionists la Sala Polivalenta:

Joi, 13 februarie 2020 – 20:00

Vineri, 14 februarie 2020 – 20:00

Sambata, 15 februarie 2020 –16:00 si 20:00

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Spre deosebire de zilele trecute, acum chiar poti spune ca totul este in regula. Indiferent ca e vorba de rude, prieteni sau colegii de scoala, te vei simti cu adevarat respectat/a si de aceea, trebuie sa continui sa adopti aceeasi atitudine!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Poluarea mediului si a aerului determina mai multe cazuri de boli cardiovasculare decat afectiuni respiratorii.

› vrei mai mult

Bancul zilei

care este culmea durerii?1sa te dai pe un topogan din si sa aterizezi intr-un bazin cu spirt2sa pui frana pe un topogan din lame.

› vrei mai mult