Noutatile lunii octombrie la Disney Channel si Disney Junior

30 septembrie 2019, 10:45

PREMIERA - DESCENDENTII 3

Disney Channel

PREMIERA - DESCENDENTII 3

In a treia parte a mult-asteptatei serii Descendentii, Mal si prietenii ei se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum, cand o forta malefica imensa ameninta Auradon. Vor reusi ei oare sa salveze taramul celor buni? Sambata, 12 octombrie, de la ora 9.30. 

STRADA DALMATIENI 101, EPISOADE NOI 

Nazdravaniile marii familii patate de catei din Strada Dalmatieni 101 si a vecinilor si prietenilor lor continua cu noi episoade, din 12 octombrie, de la ora 6.00. De la actiuni de spionaj cu Dolly in rol principal, la explorari spatiale imaginate de Dylan sau escapade artistice marca Da Vinci, viata micilor patrupede e plina de aventuri incitante si amuzante. 

NE VEDEM LA PARIS

O tanara balerina e transportata in timp din 1905 in secolul 21 cu puterea unui colier magic. in timp ce iubitul ei cauta o modalitate de a o readuce inapoi, ea trebuie sa gaseasca o modalitate de a se adapta timpurilor. incepand din 14 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 18.00. 

PENNY DE LA M.A.R.S., SEZOANELE 1 sI 2

Penny e fiica unei vedete pop care isi doreste o cariera muzicala, dar pe care sa si-o construiasca prin forte proprii. Primul pas e sa fie acceptata la prestigioasa scoala de muzica M.A.R.S. Tanara isi ia o identitate falsa si urmeaza cursurile alaturi de cea mai buna prietena a ei si singura care ii stie secretul. Cele doua prietene ajung insa sa se indragosteasca de acelasi baiat. Cum va trece prietenia celor doua acest test? in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 18.

COOP SI CAMI INTREABA LUMEA

In noile episoade, Cooper afla ca Peyton se muta in Canada si nici macar nu regreta aceasta mutare. In plus, mama vloggerilor, Jenna, le promite copiilor o excursie in familie daca iau note bune. Din pacate, situatia scolara se strica, astfel ca ramane de vazut ce se intampla cu excursia. in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 15.30.

PRINTESA STEA CONTRA FORTELOR RAULUI, SEZON NOU 

Fantastica Printesa Stea isi continua epopeea in lumea pamantenilor luptand impotriva fortelor malefice. Episoade noi din sezonul 2 si un nou sezon vor fi disponibile pe Disney Channel din 5 octombrie, in fiecare zi de sambata si duminica, de la ora 8.30. 

BLOCKBUSTERE DISNEY PENTRU WEEKENDURI IN FAMILIE

Unele dintre cele mai iubite productii Disneypot fi vizionate in familie in fiecareweekend, de la ora 12 si, in reluare, de la ora 21. Aventura incepe pe 5 octombrie "in cautarea lui Nemo", iar pe 6 octombrie avem intalnire la "Compania Monstrilor". in weekend-ul 12-13 octombrie revedem "Avioane" si "Avioane – Echipa de Interventii", iar "Ratatouille" si "Wall-E" pe 19, respectiv 20 octombrie. incheiem luna tot in fata micului ecran alaturi de "Dinozaurul" si "in salbaticie" care vor rula pe 26 si 27 octombrie. 

Disney Junior

BLUEY, IN PREMIERA

Bluey spune povestea unei cateluse de cireada australiana care iubeste joaca ºi transforma fiecare zi intr-o aventura extraordinara, dezvoltandu-si imaginatia, dar si inteligenta emotionala. Lansare pe 21 octombrie la ora 8 si episoade noi, din 28 octombrie, in fiecare zi, de la 8.30 si de la 17.30.

PRIETENII CATELUSI IN MISIUNI INEDITE

Keia, vecina lui Bingo si a lui Rolly, se alatura trupei in misiuni si mai multe si mai importante in sprijinul stapanilor lor, fara a omite, insa, distractia din niciuna din ele. Din 7 octombrie, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 18. 

VAMPIRINA SI NOILE EI PROVOCARI

Vampirinele Rock canta la Festivalul Pop Paranormal. Dar pregatesc si sarbatoarea Haloween-ului, iar Vee si Demi isi dedica timp pentru a o invata pe Gregoria sa zboare. Din 21 octombrie, in fiecare zi de luni pana vineri, de la 18.30. 

MICKEY SI PILOTII DE CURSE

Mickey, Donald, Goofy, Minnie ºi Daisy revin in cursa cu noi intamplari, la volanul bolizilor lor, dar nu numai. Cum se va incheia experienta gastii de prieteni dupa o noapte petrecuta intr-o pensiune bantuita si ce alte provocari va mai avea de infruntat trupa? Aflati din 28 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 18.00.

T.O.T.S. – EPISOADE NOI

Pinguinul Clic si pasarea flamingo Zglobi sunt angajatii juniori ai serviciului de Transport Organizat al Tuturor Speciilor specializat in livrarea bebelusilor catre parintii lor. Desi incepatori, Clic si Zglobi trebuie sa demonstreze ca sunt excelenti agenti de livrare in momentul in care au de transportat, de exemplu, un bebelus tigru de vita princiara. De luni pana vineri, de la 17.30.  

PREMIERE DE HALLOWEEN: FANCY NANCY CLANCY sI MICII MUPPETS

Nancy cea rafinata refuza sa mearga la petrecerea de Haloween cand descopera ca rochia ei nu este originala. in gasca micilor Mupetts, Fozzie nu reuseste deloc sa fie infricosator de Haloween, insa ii iese de minune rolul sau amuzant cu care ne-am obisnuit. Din 21 octombrie, de luni pana vineri, de la ora 18.00 

MICKEY SI PILOTII DE CURSE: POZNELE LUI CHIP SI DALE

Programul la plaja al lui Mickey si al lui Minnie e dat peste cap cand Chip si Dale alunga cochilia unui crab fara sa stie ca acea scoica este casa dulce casa a lui. Din 21 octombrie, de la 16.25.

EROI IN PIJAMA, IN CLIPURI MUZICALE

Super Haloween-ul muzical al eroilor in pijama are loc la Disney Junior pe 25 octombrie, de la ora 16.25.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Gemeni
(22 Mai - 21 Iunie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Diferente intre viroza si gripa - simptom: la viroza debutul bolii este treptat, la gripa debutul bolii este brusc, la viroza febra apare rar, la gripa avem febra (39-40 grade Celsius), la viroza avem dureri musculare usoare, la gripa sunt pronuntate, la viroza frisoanele sunt rare, la gripa sunt frecvente, la viroza oboseala este usoara pana la moderata, la gripa avem o oboseala moderata pana la severa, la viroza avem tuse productiva, la gripa avem tuse frecventa, uscata, obositoare, la viroza stranutam, la gripa nu, la viroza avem nas congestionat, la gripa nu. Durerile de cap pot fi prezente la viroza, dar si la gripa.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula se scoala de dimineata si ii spune mama,Bula du-te la scoala!! Nu mama ca ma bat copiii ma imping pe scari mai Bula tu trebuie sa te duci la scoala din doua motive in primul rand ai 42 de ani si in al doilea rand esti directorul scolii!!!

› vrei mai mult