Noutatile lunii martie 2020 la Disney Channel si Disney Junior

25 februarie 2020, 08:46

Disney Channel

BIA – EPISOADE NOI

BIA spune povestea unui grup de tineri creatori de continut, care isi descopera si isi exerseaza talentele la "Fundom", un hub al influentatorilor incarcat de creativitate in care se intalnesc, se distreaza si creeaza. Printre ei se afla si Bia, o adolescenta visatoare careia ii place sa deseneze si impartaseste o pasiune comuna cu sora sa disparuta, aceea pentru muzica. Misterul, romantismul si pasiunile adolescentine revin la Disney Channel in noi episoade din BIA, din 9 martie, de la ora 18.00, in fiecare zi de luni pana vineri.

Bia   

INSECTE PE VIATA, IN NOI AVENTURI

Trei prieteni gandaci isi continua aventura vietii lor intr-un motel al oamenilor care pentru ei este cea mai minunata si plina de aventuri metropola. Aici isi fac prieteni noi, incearca lucruri noi si se autodescopera in cele mai captivante, amuzante si distractive situatii. De luni pana vineri, de la ora 16.00. 

TABARA CU PERIPETII, EPISOADE NOI DIN SEZONUL 4

Lou se adapteaza la noul sa job de director de tabara, alaturi de Destiny, Finn si Matteo. in tabara sosesc doi noi consilieri, Noah si Ava, dar si un membru nou in colectivul de copii, Gwen, excentric si plin de surprize. Noi episoade din sezonul 4 incep din 23 martie, de luni pana vineri de la 15.30.

Disney Junior

GIGANTOZAURUL
Mici dinozauri au intrat in bucluc. Raptorii ii provoaca la un meci de basket. Cine si cum va iesi oare din aceasta confruntare? Din 2 martie, de luni pana vineri, de la ora 18.00.
 

VAMPIRINA SI PARCUL DE DISTRACtII

Vee vine cu o idee noua, creativa, inspirata de Transilvania natala pentru parcul de distractii gandit de Bogdan. Acum ideea nu mai trebuie decat sa obtina votul consiliului director. Cum va fi primita, oare ideea micutei? Episoade noi, de luni pana vineri, de la ora 18.30. 

CANTECE DE LEAGAN CU VAMPIRINELE ROCK

Vampirinele Rock executa o varianta soft a cantecelor lor celebre, numai bune de ascultat inainte de culcare. Din 2 martie, de luni pana vineri, de la ora 20.25.

TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR – LIVRARI NOI

Clic si Zglobi invata un tanar pui de leu diferenta dintre racnetul de interior si cel de exterior, dar au de furca si cu un porc spinos care se teme sa coboare prin tubul de livrare. Din 23 martie, de luni pana vineri, de la ora 17.30.

inapoi la stiri Clopotel

Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In lumea intreaga exista peste 9000 de specii de pasari.

› vrei mai mult

Bancul zilei

bula il intreaba pe fisu:
-bulisor vrei sa auzi un banc?
-da tata
-unul mai lug sau mai scurt?
-mai lung
-baaaaaaaaaaaaanc

› vrei mai mult